3 lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi un coltar pentru sufrageria ta

in Decoratiuni

Daca esti in curs de renovare a sufrageriei si ai ajuns la partea cu coltarul, trebuie sa tii cont de cateva aspecte atunci cand esti in proces de selectie a acestuia. Avand in vedere ca e un bun pe care il vei uza in fiecare zi, trebuie sa fii foarte atent ca acesta sa-ti ofere confort o perioada cat mai indelungata de timp. Citeste acest articol si vezi care sunt acele 3 criterii care te vor ajuta alegi coltarul potrivit pentru tine!

Coltare sufragerie

Iata ce sa ai in vedere atunci cand achizitionezi un coltar

1. Sa aiba un material rezistent

Pentru ca il vei utiliza zi de zi, atat tu cat si familia ta, cel mai important aspect de luat in calcul este ca acesta sa aiba un material rezistent si durabil. Daca ai copii mici, cu atat mai mult, pentru ca este foarte posibil ca acestia sa-l pateze sau sa-l murdareasca, asadar, orienteaza-te catre un material rezistent si usor de curatat, care face fata la orice eventual incident de genul. Poti arunca o privire coltarelor din gama Iconfort unde vei gasi numeroase texturi, modele si marimi din care poti alege.

2. Sa fie extensibil si confortabil

Probabil ca, la un moment dat, vei intampina situatia in care musafirii vor innopta la tine si va trebui sa le oferi un loc de dormit, iar atunci o canapea extensibila spatioasa este solutia. Daca are si lada unde poti depozita asternuturile si mai bine! Cel mai bine e sa citesti descrierea acesteia si sa analizezi bine pozele, in cazul in care o comanzi online, pentru a fi sigur ca este extrem de confortabila si nu-ti va crea probleme cu spatele.

3. Sa se potriveasca cu aspectul incaperii

Un alt aspect esential pe care trebuie sa-l ai in vedere este ca acesta sa se potriveasca stilului decorului camerei si paletei cromatice. Spre exemplu, daca ai amenajat incaperea in stil modern, atunci varianta potrivita pentru tine este un coltar modern. De asemenea, acesta trebuie sa se potriveasca perfect cu spatiul de care dispui, asa ca sa oferi o atentie sporita si acestui lucru. Daca spatiul iti permite sa optezi pentru un coltar mai spatios, atunci alege unul mai mare si incapator, dar in cazul in care spatiul tau este mai restrans, va trebui sa alegi pentru unul care sa nu dea senzatia de inghesuit. Ai grija la aproximare!

Acum ca stii care sunt cele 3 criterii esentiale pe care trebuie sa le iei in calcul la achizitionarea unui coltar, esti doar la un click distanta de a-l alege pe cel potrivit gusturilor si nevoilor tale! Nu te grabi si studiaza bine piata, pentru ca ai la indemana numeroase variante, iar unele dintre acestea pot sa nu fie conform asteptarilor tale! Consulta mai multe surse, fara sa te grabesti si stabileste ce aspect vrei sa-i oferi sufrageriei tale, abia apoi ia decizia. Daca tii cont de aceste ponturi, e imposibil sa nu obtii esteticul pe care ti-l doresti.

Sursa foto: Shutterstock.com.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!