Cum sa adopti un stil original in amenajarea casei tale in doar 3 pasi simpli

in Decoratiuni

Esti o persoana creativa careia ii place tot ce e original si inedit in viata de zi cu zi? Atunci, cu siguranta, vei vrea ca si decorul casei tale sa fie creat in aceeasi maniera. Din fericire, in prezent, ai toate resursele necesare pentru a realiza asta si nenumarate variante la dispozitie, tot ce trebuie sa faci este sa-ti rezervi o suma mai mare de bani si, bineinteles, timp, ca sa supraveghezi lucrarea indeaproape si sa poti veni cu eventuale sugestii. Citeste acest articol si vezi ce schimbari ai putea aduce casei tale pentru a obtine esteticul dorit de tine!

Amenajarea casei

Iata cum poti avea parte de un decor inedit in casa ta

1. Totul trebuie sa fie in armonie

Cand incepi planul pentru decorul casei, trebuie sa-l gandesti in asa fel incat sa nu fie nimic la intamplare. Toate trebuie sa fie pozitionate strategic si nimic sa nu fie pus la intamplare, doar pentru a umple spatiul, ci sa existe o conexiune intre elementele de decor. Cand alegi perdelele, tine cont de culoarea covorului, cand alegi mobila, tine cont de modelul podelei. Majoritatea oamenilor nu ofera o atentie sporita micilor detalii care fac diferenta atunci cand fac amenajari interioare, ceea ce face ca aproape toate locuintele sa aiba un aspect asemanator. Daca vrei sa iesi din tipare, apeleaza la tehnici mai putin intalnite, pentru care altii care nu sunt asa curajosi, nu ar opta.

2. Acorda mai multa atentie peretilor

Desi ai crede ca alegerea unei culori obisnuite de vopsea lavabila este suficienta, atat timp cat aceasta este calitativa, afla ca exista mai multe tipuri de vopsea care iti pot oferi mai multe modele si culori decat te asteptai pentru schimbarea aspectului casei tale. Pentru a avea un decor cu adevarat original, ai putea opta pentru vopseaua decorativa italiana de la Novacolor.ro, Mineral, Metalic sau Oxidant facute din materiale regenerabile. Acestea vor reda, cu siguranta, casei tale un aspect inedit si luxos de care te vei putea bucura o perioada indelungata, datorita calitatii inalte pe care o are.

3. Minimalist, dar cuprinzator

Fie ca dispui de un spatiu mai mare, fie ca dispui de unul mai mic, cea mai buna alegere pentru oricare dintre situatii este sa ai un stil cat mai minimalist, dar, in acelasi timp, sa cuprinzi toata mobila necesara. Plaseaza mobilierul astfel incat acesta sa nu oboseasca vizual si nici sa nu ocupe tot decorul, oferindu-i privitorului sansa sa aiba o privire de ansamblu a incaperii si sa poata remarca si aprecia toate detaliile prezente.

Pentru a reusi sa creezi un decor original, combina sfaturile mentionate anterior cu propriile tale idei si nu vei da gres. Inspira-te din diferite surse online, carti de specialitate sau ia legatura cu arhitecti priceputi si incepe chiar acum procesul de schimbare al casei tale! Daca bugetul tau nu este unul redus, nu ai cum sa intampini vreo problema. Pune-ti imaginatia la treaba si uimeste-ti prietenii si rudele cu noile tale aranjamente interioare!

Sursa foto: Shutterstock.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!