Reamenajarea baii: 5 metode de a o simplifica

in Decoratiuni

Baia este spatiul cel mai aglomerat din casa si, pentru a va sustine modul agitat de viata, trebuie sa fie cat mai functionala. Daca doriti o incapere care sa va sustina graba matinala, sau o incapere care sa va dea sentimentul unei atmosfere linistitoare si relaxante dupa o zi stresanta, reamenajarea baii este solutia potrivita.

 

 

Alegerea materialelor, produselor si configuratiilor nepotrivite pot da insa baii o nefunctionalitate deranjanta pentru viata dvs.

 

Amenajare baie cu piatra naturala Mai jos gasiti 5 moduri simple de reamenajare a baii, pentru a o face placuta si functionala.

 

1. Cereti sfatul specialistilor

 

Pentru alegerea din sutele de produse, materiale, modele, pardoseli, schite, etc cereti ajutorul specialistilor in domeniu pentru a simplifica procesul de reamenajare.

 

Rock Star Construct va pune la dispozitie materialele, produsele si tehnologiile cele mai moderne de care aveti nevoie pentru reamenajare. Pe site-ul www.PiatraOnLine.ro gasiti informatii si sfaturi necesare pentru reamenajarea oricarei incaperi din casa dvs. Puteti cere ajutorul echipelor de montaj, indiferent de tipul sau dimensiunea proiectului dvs.

 

2. Alegeti materiale simple si usor de curatat

 

Atunci cand remodelati baia dvs cu scopul de a o face functionala, materialele si produsele care sunt usor de intretinut sunt fundamentale. Chiuvetele din travertin sunt foarte usor de intretinut si dau senzatia unei bai spatioase. Folosind lavoarul de travertin veti obtine un aspect impunator si elegant. Eliminati toate articolele sau produsele care dau impresia de dezordine.

 

3. Asigurati o aerisire adecvata

 

Instalarea unui nou sistem de ventilatie este o investitie care va va scuti de bani si timp pe termen lung. In nici o alta incapere din casa nu are loc o schimbare radicala de temperatura si umiditate. Cu timpul folosirea unui sistem neadecvat de ventilatie poate cauza aparitia mucegaiului si a petelor de mucegai, probleme care vor necesita costuri mari pentru a fi tratate sau indepartate.

 

4. Placati cu stil

 

Mozaicul din piatra naturala precum ardezie sau travertin ofera un aspect elegant si este in trend dar nu trebuie sa uitam ca este mai greu de intretinut. Inspirati-va din modelele bailor din hoteluri-resort, care imbina stilul rafinat al travertinului, blaturilor si pardoselilor cu intretinerea usoara a acestora.

 

Placari cu piatra naturala

 

Dintr-o gama variata de materiale si modele alegeti-le pe cele care au un aspect placut si sunt functionale. De asemenea, este foarte important sa va informati inca de la inceput ce produse sunt adecvate pentru intretinerea calitativa si facila in timp a elementelor folosite. Spre exemplu, in cazul chiuvetelor exista detergenti speciali precum LTP Stone Wash si de asemenea un impermeabilizant spray tip "do it yourself" ce va inchide porii materialului din care este realizata chiuveta si ii va pastra aspectul initial pentru mult timp.

 

5. Folositi produse simetrice

 

De la instalatia obiectelor din metal pana la accesorii si oglinzi, alegeti produsele simple si cu finisaje simetrice care sa dea baii dvs functionalitate dar si mai important senzatia de unitate a intregului spatiu. Aspectul general al unei bai poate oferi sentimentul unei incaperi placute si unitare, creeand o ambianta curata si functionala, care va va invigora dimineata si va va relaxa seara.

 

Rock Star Construct va pune la dispozitie un depozit situat in sector 1, Bucuresti, ce va asigura stocuri permanente pentru toata gama de produse si va sta permanent la dispozitie gata sa va ofere informatii legate de produsele comercializate.

 

Pe site-ul piatraonline.ro gasiti nu doar cele mai bune preturi pentru cele mai bune produse ci si servicii complete, personalizate la nivelul asteptarilor dvs.

 

Tot pe site-ul firmei gasiti, la sectiunea "Impermeabilizanti", solutiile necesare pentru curatarea, impermeabilizarea si intretinerea suprafetelor, solutii pentru indepartarea mucegaiului si a petelor de mucegai, solutii pentru a distruge si a elimina ciupercile, algele si muschiul din chitul rosturilor din baia dumneavoastra. Deasemenea, puteti opta pentru impermeabilizantul LTP Colour Intensifier ce este potrivit pentru bai deoarece compozitia acestuia a fost astfel gandita incat va lupta eficient impotriva depunerilor de sapun, calcar, sampon, etc.

 

Folositi LTP MPG Sealer o solutie inovatoare de protectie bazata pe microtehnologia de impregnare. Tratament incolor cu o formula speciala pentru folosirea pe placi polisate. Adecvat atat pentru suprafetele blaturilor, peretilor si pardoselilor. Protejeaza foarte bine impotriva apei, uleiului, unsorii si impuritatilor. Inainte de a folosi LMP MPG Sealer curatati si uscati suprafata. Aplicati produsul pe suprafata prin utilizarea unui burete sau a unei carpe moale, lustruiti si inlaturati produsul in exces.

 

Toate aceste solutii le gasiti pe site-ul Rock Star Construct, www.PiatraOnLine.ro

Autor: Mariana Bradescu

Sursa: Piatraonline.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!