Iti renovezi bucataria? Afla ce greseli de remodelare poti preveni

in Decoratiuni

Ti-ai planificat o remodelare a bucatariei? Inainte de a incepe sa cauti materiale si culori, este important sa iei in vedere cateva aspecte. Fie ca vrei sa te bucuri de o amenajare pentru o noua casa sau vrei sa iti renovezi bucataria existenta, cu siguranta vrei ca proiectul tau sa iasa victorios.

Renovare bucatarie

Afla in continuare ce greseli poti preveni inainte de a incepe remodelarea bucatariei, pentru a asigura succesul proiectului tau:

Renovarea bucatariei reprezinta un cumul de actiuni, cu multe variabile si detalii critice de luat in considerare, care sunt cheia unui produs finit de succes.

  • Imprastierea spatiului si risipirea pasilor de miscare
  • Chiar si in bucatariile mari, este important sa creezi un nucleu de lucru compact, care economiseste pasi in activitatile tale zilnice din bucatarie. Folosind blaturi de bucatarie de la Regency Company, poti obtine atat o zona functionala de lucru, cat si placuta din punct de vedere estetic.

  • A face coridoarele prea stramte
  • Coridoarele din bucatarie trebuie sa fie suficient de largi pentru a gazdui tot ce se intampla intr-o bucatarie. Cand iti proiectezi noua bucatarie, asigura-te ca ai loc pe toate culoarele, cum ar fi cele dintre insule, pereti si aparate.

    Ia in considerare, de asemenea, compensarea amplasarii caracteristicilor cheie, cum ar fi chiuvetele si cuptorul, astfel incat doi "bucatari" sa nu se ciocneasca unul de altul.

  • Nu gandesti in 3D
  • Bucataria ta trebuie sa fie frumoasa, da. Dar, mai important, trebuie sa fie functionala. Cand planifici spatiul, ia in considerare dimensiunea si directia usilor, a aparatelor si a dulapurilor. Frigiderele au nevoie de multe ori de spatiu mare, precum si cuptoarele.

    Fa o plimbare prin spatiu si planifica deschiderile usilor pentru a te asigura ca nu creezi o bucatarie inghesuita.

  • Luarea deciziilor de proiectare impulsive
  • Materialele pot arata diferit intr-un showroom fata de spatiul tau real. Nu te angaja asupra elementelor majore de design, cum ar fi podelele, pana cand nu aduci mostrele acasa pentru a le privi in spatiul pe care il remodelezi.

    De asemenea, poate doresti sa iei in considerare testarea mostrelor sub iluminare similara cu cea care va fi folosita in noul tau spatiu.

  • Efectuarea modificarilor dupa inceperea lucrarilor
  • Este important sa iti aduci toate ideile intr-un singur plan inainte de a incepe renovarea bucatariei, deoarece intarzierile si schimbarile din timpul lucrarilor pot duce la cresterea costurilor.

    Fa-ti temele si gandeste-te la fiecare alegere din timp.

  • Nu planifici suficient spatiu de depozitare

Un design bun adapteaza spatiul de depozitare pentru a se potrivi articolelor folosite in zone specifice. Si intre depozitarea deschisa, dulapuri, rafturi si multe altele, exista sute de optiuni diferite de depozitare disponibile, chiar si pentru bucatariile mici.

De asemenea, ia in considerare si scopul remodelarii. Daca alegi un aspect elegant si dulapuri cu usi din sticla, pastreaza, de asemenea, continutul rationalizat si simplu.

In concluzie, ultimul lucru pe care l-ai putea dori in timpul remodelarii bucatariei este regretul! De aceea, este important sa poti lua masurile necesare pentru a avea parte de o bucatarie complet functionala si superba.

Sursa foto: Pexels.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!