Cum impodobim bradul de Craciun anul acesta?

de V.B. in Decoratiuni

De prin lumea larga adunate, am gasit de cuviinta sa venim cu idei pentru impodobirea bradului de Craciun. Tendintele din tarile saxone sunt cele spre natural dar elegant, in timp ce tarile nordice inclina spre practic, creativ si natural. Desigur, bradul traditional in auriu, rosu sau alb ramane mereu o optiune.

 

In cazul in care ai cumparat deja bradul, trebuie sa iei o decizie: daca frumusetea naturala a bradului este impresionanta, renunta la impodobirea excesiva!

Alege unul dintre sfaturile noastre:

1. Naturalete si eleganta

Acest stil de impodobire are ca motto respectarea ambientului si a bradului ca obiect decorativ, ce aduce frumusete autentica in casele noastre. Aceasta alegere va crea senzatia de echilibru si distinctie in orice camin.

Caracteristici: nuante satinate, contraste ce se regasesc si in amenajarea camerei, decoratiuni inspirate de elemente naturale - beteala de frunze.
Cum impodobim bradul anul acesta

Foto: freechristmaswallpapers.net

Cum impodobim bradul Cum impodobim bradul

Foto: mylifescoop.net

2. Trendy-chique

Pentru cei dintre voi care tin la tendinte, trebuie sa stiti ca movul a ramas si anul acesta in topul culorilor recomandate. Daca doriti elemente de noutate va recomandam sa cumparati ornamente care difera ca nuanta, stralucire si textura. Daca doriti sa schimbati treptat culoarea ornamentelor se pot face combinatii cu arginitu sau gri, astfel incat in anii urmatori veti putea opta pentru o impodobire a bradului in argintiu si alb.

Caracteristici: creaza senzatie imediata de festiv, bine-dispune prin inedit, nu permite insa combinarea a doua culori, ci impune folisirea doar a unei singure culori tari.
Cum impodobim bradul anul acesta

Foto: houseandhome.com

Cum impodobim bradul?

Foto: highfashionhome.com

3. Practic, creativ si natural

Acesta este stilul celor care doresc sa se implice in crearea decoratiunilor de Craciun. Reconditionarea ornamentelor de anul trecut prin pictare sau prin combinatii noi este una din posibilitatile de a obtine sentimentul de sarbatoare si nou in casele voastre. In plus, este practic si ieftin, daca aveti la indemana spray-uri in nuantele dorite de voi. Puteti crea un platou ornamental dintr-o farfurie veche a bunicii sau frunze si conuri aurii adunate asta vara in drumetiile pe munte.

Gospodinele pot completa decorul cu turte dulci, felii de portocale uscate si batoane de scortisoara.

Caracteristici:: aduce satisfactia propriei implicari, are un plus de aroma de Craciun, daca folositi scortisoara si portocale, este la indemana oricarei familii cu copii, este cu siguranta original.
Cum impodobim bradul

Foto: highfashionhome.com

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!