Amenajari de doua apartamente din Bucuresti si un lobby cu ardezie SKIN

in Decoratiuni

Proiectele pe care le documentam astazi sunt realizate de catre Bogdan Caracas, designer de interior si fondator Caboal Studio Design. Bogdan este desemnat arhitectul lunii Decembrie in cadrul initiativei #MEETTHECREATORS by PIATRAONLINE.

Arhitect Bigdan Caracas

Arhitect Bogdan Caracas

Amenajarea Moon House

Amenajare apartament

Este primul apartament in care designerul ne-a invitat. Conceptul locuintei este derivat din denumirea complexului in care se afla pozitionat, Cloud9 Residence. Proprietarii au stiut de la bun inceput ce isi doresc de la proiect, asa ca Bogdan a conturat proiectul final atunci cand a avut intalnirea cu acestia.

Amenajarea apartamentului cu trei camere are influente art-deco, iar trecerea din holul blocului in locuinta este armonioasa datorita insertiilor de ardezie flexibila SKIN din holul blocului. Livingul este separat de bucatarie prin peretele de sticla, asa ca designerul a trebuit doar sa gaseasca o solutie optima pentru a maximiza potentialul spatiului.

Amenajare apartament

Insula din bucatarie nu este doar un spatiu de servit micul dejun si baut cafeaua, deoarece incorporeaza un frigider pentru vinuri, prize in blat si sertare pentru tacamuri. Mobilierul din bucatarie este realizat din MDF, iar blaturile si contrablatul sunt din compozit. Culoarea accent a amenajarii este verdele, iar locuinta este dotata cu un sistem smart-home ce este actionat din telefonul clientului.

Apartament cozy cu balcon placat cu piatra

Amenajare apartament

Atunci cand designerul a preluat proiectul, locuinta era "la rosu", fara sape, tavane sau alte obiecte. Bogdan Caracas a folosit mai multe nuante calde, a combinat verdele cu materiale naturale precum lemnul si piatra naturala. "Am folosit metal auriu, marmura, travertin, MDF melaminat si aluminiu cu ceramica", povesteste designerul.

Amenajare apartament

De amenajarea balconului s-a ocupat proprietarul si a ales travertin French Pattern pentru pardoseala pentru ca si-a dorit un material care sa combat pe cat posibil infiltratiile de apa, astfel ca a luat nastere un spatiu aerisit, relaxant si cu un potential valorificat la maximum datorita sistemului armonic - lamelele retractabile.

Amenajare apartament

Muzeul din ardezie flexibila SKIN

Amenajare cu piatra naturala

Ultimul proiect pe care designerul ni-l prezinta este lobby-ul amenajat cu ajutorul unei combinatii de ardezie flexibila SKIN Autumn White, Indian Autumn Translucida si Tan, alaturi de accente din marmura. In intregul proces de amenajare, designerului i-a placut cel mai mult faptul ca a avut de lucrat cu spatii ample. Timpul de executie a fost extrem de rapid - a fost finalizat in termen de patru saptamani.

Amenajare cu piatra naturala

Proiectele semnate de catre Bogdan Caracas sunt pline de eleganta si personalitate, iar viziunea acestuia este adesea greu de reinterpretat. Contacteaza-l pe Bogdan prin intermediul paginilor de Social Media, Facebook si Instagram.

Si pentru ca vrei sa incepi si tu proiectul tau de amenajare, intra pe site-ul PIATRAONLINE, adauga in cos produsele care ti se potrivesc si incepe proiectul de amenajare.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!