Caramida in baie

in Decoratiuni

Caramida aparenta da un aer rustic caselor noastre. Cand insa zidul de caramida este in baie, el poate fi o adevarata provocare pentru amenajarea acestui spatiu care de obicei este destul de mic. Sunt totusi cateva moduri in care puteti decora zidul folosindu-va de caramida in asa fel incat sa se potriveasca gusturilor dumneavoastra.

 

 

Folositi caramida pentru a scoate in evidenta

 

Accente din caramida in baie

 

Daca baia are un singur zid de caramida aparenta, acesta va atrage in mod inevitabil toata atentia. De aceea va fi locul ideal pentru un obiect decorativ pe care doriti sa il evidentiati. De exemplu daca aveti o cada eleganta, decorativa, o puteti plasa in fata zidului de caramida. De asemenea puteti folosi zidul din caramida decorativa ca fundal pentru un obiect de arta sau pentru un corp de iluminat pe care doriti sa il puneti in valoare.

 

Adoptati stilul vintage

 

Caramida in baie

 

Joaca-te cu aspectul rustic asociind caramida cu piese vintage,. In loc de o combinatie traditional, dus si cada, opteaza pentru o cada cu picioare in forma de gheara care s-ar potrivi cu un lavoar de ceramica cu picior sau cu suport din lemn antichizat. Nu uitati de accesoriile cu aer de epoca: reclame la cosmetice sau coperti de reviste vechi pentru pereti. De asemenea cateva valize vechi cladite una peste alta pot constitui un suport pentru un aranjament floral.

 

Modernizati baia cu ajutorul caramizii

 

Accente din caramida in baie

 

Daca nu apreciati stilul vintage, puteti adopta o amenajare moderna. Alege o paleta de culori monocrom. Puteti folosi orice nuanta insa albul, griul si negrul ofera de obicei aspectul cel mai modern. Cand vine vorba de obiectele sanitare, alegeti liniile drepte, clare pentru un aspect contemporan. Materialele industriale ca inoxul si betonul pot completa caramida si pot aduce o tusa mai moderna amenajarii dumneavaoastra.

 

Caramida in baia moderna

 

Vopsiti caramida

 

Caramida vopsita in baie

 

Intr-o baie mica, un perete de caramida aparenta poate crea o senzatie de apasare. De aceea daca doriti sa para mai luminosa baia vopsiti caramida intr-o culoare deschisa - alb sau fildes. Caramida fiind un material poros, trebuie curatata si spalata bine. Dupa ce peretele din caramida s-a uscat, aplicati grundul si apoi vopseaua cu ajutorul unei role. Cu ajutorul culorilor deschise veti obtine un aspect mai luminos.

 

Caramida aparenta vopsita in baie

Autor: Dan Fizedean

Sursa: Kromston

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!