INDUSTRIE NATURAL FOREST

Susenii Bargaului, Bistrita-Nasaud

Str Principala, nr. 397

Contacte - INDUSTRIE NATURAL FOREST

Telefon fix: 0263265893

Telefon mobil: 0742135376

Fax: 0263265340

Contact: Alina Galatescu

Din 2007, in Romania, in partea de centru-nord a tarii, in Transilvania, inconjurata de Carpati, masivi forestieri renumiti, fabrica S.C. INDUSTRIE NATURAL FOREST S.R.L., pune la dispozitia dumneavoastra cunostintele sale si potentialul sau de productie.

Astazi, INF produce: lemn lamelat incleiat, grinzi, stalpi, lemn imbinat, lambriuri, podele, panouri, elemente cabana, sarpante lemn.

Sutem certificati CE pentru producerea lemnului lamelat incleiat, a lambriurilor si a cherestelei si avem un certificat de conformitate pentru lemnul imbinat. Mai detinem de asemenea, o certificare pentru tratarea lemnului la temperaturi inalte (HT).

Societatea dispune de utilaje de productie performante si moderne datorita unui proces complex de modernizare si mecanizare: linii de taiere REMONAY (8 lame mobile, latime de taiere 900 mm, inaltime de taiere 250 mm), ESTERER, BOGLI, PAUL si USTUNKARLI, linii de imbinare si lemn lamelat incleiat lemn lung lemn scurt PAOLETTI, GRECON WIENING, OZEN WIENING.

Avand un istoric de peste 15 ani in domeniul constructiilor in Franta, noi cunoastem cerintele si nevoile clientilor nostri referitoare la calitatea lemnului, sectiunile cerute, cantitatea, pretul si termenele de livrare.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Produse design interior

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate