LEMN LAMELAT INCLEIAT

1900 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la INDUSTRIE NATURAL FOREST - Susenii Bargaului

LEMN LAMELAT INCLEIAT
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Lemnul lamelat incleiat utilizeaza un procedeu de fabricatie constand in a lipi lamelele de lemn cu fibrele materialului in acelasi sens.
Lemnul masiv reconstituit este un lemn de structura care corespunde unor elemente lineare asamblate prin lipirea lamelelor de lemn masiv de grosimi mari.
Lamelele sunt mai intai uscate, sortate in functie de rezistenta (vizual si/sau mecanic) sunt inlaturate defectele lor, apoi lipite capat in capat pentru a obtine lungimea dorita. Apoi se pune lipici pe grinzile obtinute, le suprapunem si le presam. Dupa rindeluire, putem sa aplicam tratamente sau finisari lemnului masiv reconstituit pentru a obtine durabilitatea si aspectul dorit.
Masinile noastre PAOLETTI si GRECON WIENING asigura o fabricare optima a acestor elemente.
Puncte forte si camp de aplicare: Tehnica de fabricare permite realizarea de piese de dimensiuni mari incepand cu lamele de cele mai mici dimensiuni. Interesul sau este pe de o parte fabricarea unei piese de mari dimensiuni sau de forme particulare care nu puteau fi obtinute prin utilizarea aceluiasi material fara transformare, si pe de alta parte ameliorarea rezistentei mecanice in raport cu o piesa de lemn masiv (datorita sortarii si eliminarii defectelor).
Cu lipirea, sensul fibrelor este alternat pentru a oferi o mai mare rezistenta si o mai buna intretinere in timp, o calitate constanta. Piesele de dimensiuni mari nu se deformeaza si rezista mai mult la foc decat fierul. El genereaza foarte putina contractie, deci foarte putine fisuri.
Constructorii au recurs adesea la grinzi de lemn lamelat incleiat pentru a sustine acoperisuri de scoli, cladiri industriale sau publice cu suprafete mari. Din ce in ce mai des, constructorii utilizeaza lemnul lamelat incleiat pentru a construi pereti in lemn masiv.

Contacte - INDUSTRIE NATURAL FOREST :

Telefon fix: 0263265893

Telefon mobil: 0742135376

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate