LEMN DE OSATURA STRUCTURA

1000 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la INDUSTRIE NATURAL FOREST - Susenii Bargaului

LEMN DE OSATURA STRUCTURA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Lemnul de structura este lemnul utilizat pentru a monta scheletul constructiei.
Structura de lemn : Tehnica de constructie din lemn bazata pe fabricarea unui schelet facut din grinzi de lemn portante intre care este montata izolatia (vata de sticla, de azbest, canepa etc.). Aceasta structura este apoi inchisa adesea cu lambriu exterior, iar cateodata cu panouri acoperite cu tencuiala.
Plansele sunt mai intai uscate, sortate in functie de rezistenta (vizuala si/sau mecanica), sunt inlaturate defectele (in functie de calitatea ceruta), apoi lipite capat in capat pentru a obtine lungimea dorita. Acesta este lemn masiv imbinat si nu lipit. Dupa rindeluire, putem sa aplicam tratamente sau finisari pentru a obtine durabilitatea si aspectul dorit. Masinile noastre PAOLETTI si WIENING GRECON asigura o productie precisa a acestor elemente.
Caracteristicile materialului : Lemnul de structura are o grosime de 45 sau 55 mm si diferite latimi, in functie de locul unde este folosit, cu o lungime ce poate ajunge pana la 13.5 ml.
Lemnul masiv imbinat - lemnul de structura al INDUSTRIE NATURAL FOREST are un certificat de conformitate emis de catre AEROQ, organism acreditat pentru certificarea conformitatii produselor SR EN 45011.
Puncte forte si camp de aplicare : Tehnica de fabricare permite realizarea de piese de dimensiuni mari, cu aceeasi calitate a lemnului pe toata lungimea, avand aceeasi rezistenta mecanica in raport cu o piesa de lemn masiv (datorita sortarii si eliminarii defectelor). Rindeluirea confera o importanta rigoare asupra dimensiunilor comandate.
Utilizarea lemnului de structura se face in principal la casele cu osatura de lemn, la anexele in lemn si in interior (mezanin).
In functie de clasa de calitate a lemnului, de dimensiunea si volumul comandat se stabilesc pretul si termenul de livrare.

Dimensiuni - 4.5x14.5 cm

Contacte - INDUSTRIE NATURAL FOREST :

Telefon fix: 0263265893

Telefon mobil: 0742135376

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate