LAMBRIU LEMN

110 RON

(Pretul nu contine TVA)

De la INDUSTRIE NATURAL FOREST - Susenii Bargaului

LAMBRIU LEMN
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Lambriul este o “ imbracaminte din lemn “, cu suprafata plana, uneori curbata si este compus din cadre si panouri. El acopera si decoreaza un zid sau un perete al unei camere.
Dupa taiere, cheresteaua este sortata in functie de dimensiuni si calitate si trimisa in uscatoare. Lemnul uscat este rindeluit cu masina noastra OZEN WIENING, destinatia finala a produsului obligand la anumite dimensiuni si profile specifice de lemn.
Lambriul este un strat de lemn de tamplarie sau decor in lemn, de obicei compus din elemente de lamele juxtapuse si asamblate. Lambriul societatii noastre poate fi cu falt, lamba uluc clasica, lamba uluc speciala la care lamba acopera elementul de fixare al lambriului pe cadru ( “cui ascuns").
Lambriul INDUSTRIE NATURAL FOREST este certificat CE
Lambriul este bine sa fie ales in functie de atmosfera decorativa a camerei pentru care este destinat, de tipul de suport (perete sau tavan) si de cateva detalii tehnice (starea suportului, umiditate etc.).
Va propunem diferite lungimi pentru lamelele lambriurilor in lemn care pot sa se adapteze in functie de locuinta pe care doriti sa o decorati. Pentru a realiza asimetrii sau modele, puteti amesteca mai multe lamele de diferite dimensiuni.
Lambriul ofera estetica, un aspect modern si variat, el este natural, reciclabil, durabil, dar posibil a fi inlocuit daca e nevoie, izolant, fara intretinere particulara, un excelent raport calitate-pret.
In functie de clasa de calitate a lemnului, de dimensiuniea si forma aleasa se stabileste pretul si termenul de livrare.

Contacte - INDUSTRIE NATURAL FOREST :

Telefon fix: 0263265893

Telefon mobil: 0742135376

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate