Cum si unde poti folosi canapelele extensibile?

in Ghid Practic Casa

Exista mobilier care poate fi utilizat in mai multe moduri datorita versatilitatii lui. Daca locuiesti in spatii mici, va trebui sa cauti solutii deoarece iti permit sa imbunatatesti utilizarea fiecarei zone. Astfel, exista canapele extensibile de 2 sau 3 locuri care sunt o idee minunata pentru a te bucura de o incapere.

Canapele extensibile

Acest tip de mobilier poate fi folosit in mai multe camere, nu doar in camera de zi. Aceste canapele extensibile pot fi utilizate si in dormitoare deoarece pot fi utilizate in spatii comune sau in camere care sunt folosite doar ocazional.

Ce este o canapea extensibila?

Canapele sunt o parte foarte importanta a spatiilor deoarece iti ofera confortul de care ai nevoie pentru a crea un spatiu relaxant pentru familie. Dar, de asemenea, vei obtine o piesa de mobilier foarte versatila, care poate fi folosita pentru dormit in cazul in care ai oaspeti.

Aceste canapele extensibile au o zona in partea de jos care se extinde inainte si este usor ascunsa atunci cand nu sunt utilizate. De aceea, aceasta canapea poate fi asamblata cu usurinta in doar cativa pasi, deci este foarte populara.

Canapea extensibila pentru dormitor

Pentru un dormitor mare, poti alege paturi tapitate care sunt perfecte pentru odihna si au de asemenea, o serie de avantaje. Canapelele de 2 sau 3 locuri sunt folosite foarte mult in camerele de oaspeti intr-un spatiu mai mic. Aceste tipuri de canapele sunt ideale, deoarece pot fi folosite ca pat atunci cand ai nevoie de ele, dar daca nu exista oaspeti, acestea sunt stranse si vei avea inca o camera de odihna. In acest fel nu vei pierde acei metri patrati in restul timpului. In plus, in unele camere pentru tineri, aceasta piesa de mobilier este gandita ca o solutie, deoarece este perfecta pentru tineri sa-si petreaca ziua in camera, dar si sa aiba un spatiu de odihna si recreere.

Canapea extensibila in sufragerie

Canapelele extensibile sunt piese perfecte pentru un living deoarece pot fi folosite in multe feluri. Daca nu ai un dormitor suplimentar acasa pentru oaspeti, poti profita de sufragerie pentru a avea una dintre aceste canapele cu 2 sau 3 locuri. In timpul noptii, sufrageria poate fi transformata intr-un alt dormitor.

Canapele extensibile pentru camera copiilor

O canapea extensibila este foarte versatila, iar in camera unui adolescent sau a copiilor este perfecta deoarece poti folosi aceste paturi pentru a creste capacitatea. Daca ai copii care vor sa isi aduca prietenii sa ramana peste noapte la la ei, vor avea un loc unde sa doarma confortabil. Exista canapele extensibile care au un compartiment in partea de jos, care arata ca niste sertare atunci cand sunt inchise si care este locul in care se ascunde acel pat suplimentar. Daca este deschis, practic vei avea doua paturi in camera.

Cum sa alegi canapeaua perfecta?

Canapeaua ideala pentru fiecare spatiu trebuie aleasa tinand cont de diferite criterii. Unul dintre ele este capacitatea de care ai nevoie pentru fiecare spatiu. Daca ai nevoie de un strop de inspiratie, merita sa descoperi produsele disponibile pe mobambient-sofa.ro.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!