Ce schimbari poti face in casa ta cu un buget de cateva sute de lei: idei si trucuri

in Ghid Practic Casa

Schimbarile in casa pot transforma complet spatiul in care locuiesti. Din ce in ce mai multe persoane lucreaza de acasa, studiaza de acasa sau isi petrec o buna parte din timp in propria casa, fie pentru a se odihni, relaxa sau pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. De aceea, uneori, schimbarile in casa si micile renovari devin necesare pentru a te simti bine in locuinta ta.

Renovari casa

Iata cateva idei si trucuri pentru a face cateva mici renovari in casa, cu un buget de doar cateva sute de lei:

Schimba finisajele

Nu, nu este vorba de a schimba la propriu parchetul, gresia sau faianta, ci de a le da un aer nou si fresh. Cum poti schimba finisaje cu doar cateva sute de lei? Este simplu, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la folia autoadeziva sau autocolantul special dedicat acestor suprafete. Vei gasi modele ce imita marmura, lemnul sau piatra la preturi super prietenoase. Mai apoi, ai nevoie doar de rabdare pentru a aplica autocolantul pe suprafetele pe care vrei sa le reimprospatezi. Poti gasi chiar si modele rezistente la umezeala sau mucegai, in cazul in care iti doresti sa le aplici in baie sau bucatarie, iar partea cea mai buna este ca le poti indeparta usor, pe cont propriu.

Aplica folie decorativa sau de protectie pentru geamuri si ferestre

Felul in care se reflecta lumina are un mare impact asupra modului in care arata un spatiu din punct de vedere estetic. De aceea, foliile de protectie solara sunt o idee excelenta pentru a lucra de acasa mai bine si a te relaxa mai usor in camerele in care soarele intra din abundenta. Daca iti doresti sa faci o schimbare si de ordin estetic, poti folosi o folie decorativa. Gasesti folii pentru suprafete vitrate de la Algernon la preturi accesibile, astfel incat schimbarea se va incadra in doar cateva sute de lei.

Schimba o piesa de mobilier

Uneori, tot ceea ce iti trebuie pentru a da un aer fresh casei tale, este o piesa noua de mobilier. Poti opta pentru un fotoliu, un dulap sau o masa noua, pe care sa o amplasezi in camera in care petreci cel mai mult timp. Poti opta si pentru mai multe piese de mobilier mici, cum ar fi o masuta de cafea si o comoda sau o etajera si un scaun confortabil. Daca alegi piese din outlet-uri sau din marile magazine de mobila, ai toate sansele sa nu depasesti un buget de cateva sute de lei.

Schimabrile in casa sunt bine-venite intotdeauna, in special atunci cand acasa este un loc ce inseamna mult pentru tine. Nu trebuie sa cheltui foarte multi bani pentru a face mici modificari, insa acestea pot avea un impact mare, intr-un sens pozitiv, asupra felului in care arata locuinta ta. Ai nevoie doar de putina indemanare pentru a lucra pe cont propriu, dar si de rabdare pentru a gasi materialele si piesele potrivite.

Sursa foto: Pexels.com

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!