Este microcimentul solutia perfecta pentru bai?

in Ghid Practic Casa

Impermeabilitatea microcimentului il face perfect pentru baie

Microcimentul este o alternativa populara la alte tipuri de materiale utilizate pentru pardoseli sau pentru placarea peretilor. Este ales, in special, de catre cei care doresc sa construiasca o estetica deosebita in interiorul locuintelor, aflandu-se, totodata, in topul preferintelor arhitectilor si designerilor de interior.

Microciment baie

In ceea ce priveste utilizarea microcimentului in bai, pentru pardoseli, pereti, cabinele de dus sau blatul lavoarului, acest material confera un aspect foarte modern. In functie de preferintele fiecarei persoane in materie de stil de amenajare, microcimentul poate fi combinat cu anumite elemente, pentru a se obtine un design industrial sau minimalist in baie.

Exista mai multe motive pentru care microcimentul este considerat solutia perfecta pentru bai. Din punct de vedere estetic, microcimentul este un material care poate fi personalizat cu usurinta in materie de finisaje si culori. Iar in ceea ce priveste aspectul practic, microcimentul este un material 100% impermeabil, perfect pentru suprafetele expuse la umiditate si apa, asa cum sunt cele din bai. In plus, microcimentul poate fi aplicat peste orice tip de suprafata din baie. De asemenea, suprafetele acoperite cu microciment sunt usor de curatat si rezistente la pete, ceea ce inseamna ca in baie va putea fi pastrat intotdeauna un mediu igienic.

Un microciment de calitate are caracteristici tehnice de exceptie, asa cum este si impermeabilitatea. Insa, trebuie avut in vedere si montajul corect al microcimentului, care contribuie la pastrarea acestei caracteristici. Pe piata din Romania, unul dintre cele mai bune tipuri de microciment este cel creat de Topcret, un producator care a adus inovatie in domeniu in cei peste 20 de ani de experienta. Microcimentul 100% impermeabil Topcret este renumit la nivel mondial, iar in Romania se poate gasi in exclusivitate la SP House World.

Microcimentul - un material versatil si usor de aplicat

O alta caracteristica de exceptie pe care o are microcimentul este versatilitatea. Acest material adera perfect la orice suprafata din baie. Astfel, cei care doresc sa reamenajeze spatiul nu vor fi nevoiti sa consume timp si bani pentru indepartarea gresiei sau faiantei din bai.

Versatilitatea microcimentului nu se refera doar la posibilitatea aplicarii pe alte tipuri de suprafete, ci si la multitudinea de culori in care este disponibil materialul. Aceasta caracteristica ofera posibilitati nenumarate de design. In formula microcimentului de la SP House World exista pigmenti minerali de calitate superioara, care ajuta la pastrarea aspectului culorilor suprafetelor un timp indelungat.

Microcimentul este igienic si usor de curatat

Pastrarea curateniei in bai este deosebit de importanta. Datorita modului in care se aplica acest material, in strat continuu si omogen, fara rosturi si imbinari, este eliminat si riscul acumularii murdariei in spatii greu de curatat. In comparatie cu gresia, care are rosturi greu de pastrat curate, o podea din microciment se va curata perfect in cel mai scurt timp.

La cine apelam pentru instalarea microcimentului in baie?

Aplicarea microcimentului este un proces destul de complex, care ar trebui lasat pe mainile specialistilor. Aceasta recomandare este cu atat mai importanta pentru cei care doresc sa isi amenajeze baia cu microciment, unde nivelul de umiditate este mare si riscul de aparitie a infilitratiilor este crescut. Utilizand microciment de calitate superioara si profesionisti pentru instalarea materialului, toate aceste potentiale probleme pot fi eliminate.

Pe langa produsele de calitate superioara pe care le ofera, create de Topcret, cei de la SP House World se ocupa inclusiv de instalarea microcimentului. Montatorii specializati au experienta vasta in instalarea de microciment pentru baie. Astfel, indiferent daca este vorba despre pardoseala din bai sau despre pereti, rezultatul final va fi unul excelent, atat din punct de vedere practic, cat si estetic.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Cascada si iaz

SEMINEU DE TERASA LANDMANN

Pret: 712,81 LEI 599,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!