Cum sa alegi cea mai buna saltea pentru patul tau

in Recomandari

Din punct de vedere calenderastic, a sosit primavara, ceea ce inseamna ca trebuie sa reincepi sa iti ingrijesti gradina. Cu toate acestea, trebuie sa te pregatesti corespunzator inainte de a face acest lucru, deoarece este obligatoriu sa te asiguri ca esti echipat pentru sezonul care urmeaza.

Cea mai buna saltea

Cele mai bune saltele pot costa de la cateva sute de lei pana la mii, asa ca va trebui sa va asigurati ca salteaua aleasa merita investitia inainte de a cumpara. Pentru mai multe indrumari, consultati cel mai bun rezumat al saltelei noastre de produse testate si testate.

Tipuri de saltele

Saltea cu arc deschis: Cunoscuta si sub numele de saltele cu bobina deschisa sau saltele cu bobina continua. Acestea contin o bucata lunga de sarma metalica infasurata in numeroase arcuri. Exista, de asemenea, o tija de margine suplimentara sau o sarma pentru a mentine forma si a asigura structura. Este o optiune excelenta pentru raportul calitate-pret, desi laturile sunt mai degraba cusute la masina decat cusute manual, dar sunt mai usoare decat alte modele, facandu-le usor de invartit. Ele tind sa sustina mai putin decat alte saltele, asa ca sunt cele mai potrivite pentru dormitoarele de oaspeti sau ca paturi pentru copii, unde sunt folosite ocazional sau oricum vor trebui inlocuite in mod regulat.

Saltea cu arc de buzunar: acest tip de saltea este premium, deoarece este fabricata din arcuri individuale mici, adapostite in propriul buzunar. Aceasta inseamna ca fiecare arc se misca independent, oferind mai mult sprijin decat saltelele cu arc deschis. Puteti cumpara versiuni moi, medii sau ferme, in functie de preferinte, si sunt mai respirabile decat spuma cu memorie sau saltelele din latex (deci ideale daca va incalziti intotdeauna prea tare in timpul noptii). Acestea sunt greu de transformat si pot fi umplute cu materiale naturale, cum ar fi lana de miel, care pot agita alergiile. Aceasta este o optiune buna daca sunteti in cautarea unui pat pentru doua persoane, deoarece arcurile separate vor satisface diferitele dvs. nevoi si greutati, in timp ce acestea vor reduce, de asemenea, riscul ca dvs. sa va deplasati catre partenerul dvs. in mijlocul noptii.

Bed-in-a-box: Numele se refera la metoda de livrare; eliminand sarcina dureroasa de a vizita magazinele de saltele si asteptand saptamani pentru livrare, aceste saltele sunt comandate online si ajung in cateva zile. Desfaceti salteaua si va fi gata de utilizare in cateva ore. De obicei sunt fabricate din spuma sau dintr-un hibrid intre spuma de memorie si arcuri.

Saltea cu spuma cu memorie: Aceste saltele mai moderne sunt fabricate din spuma cu memorie, care este un material care se poate mula si care raspunde la temperatura si greutate si are proprietati hipoalergenice. Aceasta inseamna ca se va mula la forma corpului, va va absorbi greutatea si va va usura presiunea asupra articulatiilor. Nu tuturor le place miscarea de scufundare a acestui tip de saltea si se poate incalzi destul de mult, dar este perfecta pentru cei care au nevoie de sprijin sau sufera de durere de spate, deoarece va va mentine postura si va va alinia coloana orizontala cand dormiti pe partea voastra.

Saltea din latex: asa cum spune si numele, aceste saltele sunt umplute cu spuma de latex, care este un material respirabil in mod special, astfel incat sa nu va supraincalziti in mijlocul noptii. De asemenea, este extrem de durabil si ar trebui sa dureze multi ani. Si este o optiune buna pentru cei cu alergii sau astm. Se pot simti destul de solide la inceput, deci sunt mai potrivite pentru cei care prefera un pat mai ferm. De obicei, saltelele grele, din latex, pot fi dificil de intors, iar versiunile mai ieftine pot dezvolta bulgari si scufundari in timp. XTZ a create un top al celor mai bune saltele disponibile online si este disponibil aici: https://xtz.ro/cele-mai-bune-saltele/

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/white-bedspread-beside-nightstand-with-white-and-copper-table-lamp-545012/

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!