Dormitorul - vezi care stil te reprezinta

in Recomandari

Dormitorul - locul in care invatam pentru prima data sa ne regasim, unde descoperim in noi, in fiecare zi, lucruri noi, unde evadam in lumea viselor fara teama. Cel mai intim loc in care ne retragem cu placere dupa zile extenuante de munca.
 
Nu lasati spatiul dormitorului sa devina neinteresant sau plictisitor. Toata energia dumneavoastra depinde de spatiul in care va aflati. Si, cand vorbim despre somn si vise primul cuvant pe care-l vom rosti este "pat". Iata de ce astazi vom expune cateva modele de paturi alese in functie de personalitatea si dorintele noastre.

 

 

Dormitorul in Stil Japonez - echilibrat

 

Dormitorul in stil japonez

 

Un dormitor in care predomina liniile drepte, simple, care creeaza unitate si imbie la relaxare. Patul va trebui sa pastreze linia incaperii, culoarea mobilierului si sa aduca cu sine relaxarea de care aveti nevoie peste noapte.

 

Asezat in mijlocul incaperii ca element central patul Pearl, tapitat cu piele ecologica sau naturala se va incadra perfect unui astfel de décor devenind incontestabil centru de interes. Functional datorita lazii de depozitare destul de generoasa, elementul de noutate il constituie totusi prezenta veiozelor incorporate in spatarul patului in lumini odihnitoare ce creaza o atmosfera relaxanta si placuta.

 

Dormitorul in stil minimalist

 

Dormitorul in stil Minimalist

 

Un dormitor aerisit si totodata intim cu mobilier in stil minimalist unde elementele de decor sunt putine la numar dar extrem de bine alese.

 

Patul, ca element central, va fi locul in care te vei rasfata. Culorile si tipul de material al tapiteriei acestuia trebuie sa fie cat mai naturale. Patul Dixie, pe langa plusul de modernitate pe care-l aduce incaperii in care se afla, te lasa sa respiri fara a aglomera din punct de vedere optic dormitorul. Odihniti-va pe un pat moale, tapitat cu sfofa din cea mai fina.

 

Dormitorul in stil modern si elegant

 

Dormitorul in stil Modern

 

Doriti sa fiti mereu la moda? Atunci mai mult ca sigur va doriti si un dormitor in tendinte. Decorati-va camera cu cat mai putine elemente si acordati atentie maxima formelor acestora. Linia este un aspect important al modernului, asadar patul, ca element central trebuie sa fie tapitat cu piele ecologica sau naturala poate chiar accesorizat cu elemente glossy tip cristale.

 

De la designul bine definit al patului pana la folosirea picioruselor cromate, dormitoruil Messina inspira eleganta chiar prin cusaturile fine ce pun in evidenta formele geometrice necesare unui dormitor modern.

 

Unul dintre cele mai apreciate modele de paturi din zilele noastre, Messina, va aduce camerei tale partea de modern pe care o cautai.

 

Dormitorul in stil asiatic

 

Dormitorul in stil Asiatic

 

Acest tip de dormitor va fi intotdeauna modern iar elementele sale vor fi mereu bine alese. Aici veti regasi paturi in stil minimalist, cu forme bine conturate, in culori precum negrul, rosu sau alb, nuante cu semnificatii intense.

 

Iata spre exemplu patul Rochelle, in linii curbe perfect conturate si subliniate mai ales de rama metalica frumos arcuita a lateralelor. Un pat care ofera un confort desavarsit datorita spatarului moale ce va va gazdui confortabil in serile dedicate lecturii. Folositi matasea si elemente de feng shui. In acest fel veti duce la perfectiune atmosfera luxurianta si relaxanta a camerei dumnevoastra.

 

Dormitorul in stil romantic

 

Dormitorul in stil Romantic

 

Un dormitor in stil romantic stabileste scena pentru nopti de neuitat, pentru tandrete si visare.

 

Alegeti pentru acest tip de dormitor culori calde, cum ar fi zmeuriul prafuit, culoarea untului si chiar un bleu pal. Alegeti culori care sa transmita stari de relaxare si in acelasi timp sa va incarce cu energie.

 

Feminitatea este cheia atunci cand vine vorba despre amenajarea unui spatiu cu teme romantice. Concentrati-va atentia asupra formelor ondulate dar nu uitati totusi sa le combinati cu liniile drepte pentru ca stilul barbatesc sa-si faca discret simtita prezenta. Iata spre exemplu patul Mango, tapitat cu piele fina in culori calde. Cu un cadru robust in linii drepte si un spatar in forme rotunjite accesorizat cu bumbi din acelasi material, acest pat vine sa sublinieze delicatetea si senzualitatea dormitorului dumneavoastra.

 

Pentru a evidentia luxul si bunul gust al dormitorului dumneavoastra folositi cu incredere intr-un asemenea decor tesaturi moi si placute atingerii cum ar fi matasea sau catifeaua.

Sursa: Mob&Deco.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!