3 idei de cadouri care iti vor bucura copilul

in Recomandari

Cand vine vorba de cadourile pentru cei mici si de fericirea acestora, parintii gasesc intotdeauna idei inspirate pentru a-si bucura copiii si pentru a le trezi dorinta de a invata lucruri noi.

Si cum dupa un anumit prag, dezvoltarea copilului este complexa, atat din punct de vedere mental si intelectual, cat si al mobilitatii si socializarii, ne-am gandit sa te ajutam sa alegi cateva dintre cele mai inspirate idei de cadouri pentru micutul tau. Iata, asadar, 3 idei de cadouri care iti vor bucura copilul!

idei de cadouri care iti vor bucura copilul

Sursa foto: Shutterstock

1. Ustensile de pictura

Vrei sa-ti faci copilul fericit si, in acelasi timp, sa-i dezvolti imaginea, dexteritatea, coordonarea mana-ochi, abilitatile motorii, dar si potentialul creativ? Ei bine, un atelier de pictura in propria casa poate fi o idee pe cat de distractiva, pe atat de benefica si instructiva. Ofera-i micutului tau in dar seturi de acuarele, cartoane de pictura, pensule, blocuri de desen, creioane colorate si sabloane distractive, care sa-l invete sa creezi mici opere de arta.

Poti alege chiar si culori pentru multisuprafete, daca doresti sa experimentezi cu cel mic colorarea unor costume de papusi, pictarea unor obiecte decorative pentru amenajarea casei sau combinarea celor mai diverse nuante pentru redecorarea peretilor casei. Acest cadou este un prilej excelent de a petrece ore de calitate alaturi de copii, acestia simtindu-se cei mai fericiti experimentand astfel de activitati alaturi de parintii lor!

2. Leagan sau tobogan pentru gradina

Activitatea fizica este importanta pentru cresterea sanatoasa a celor mici, motiv pentru care un leagan sau un tobogan pe care sa-l amplasezi in propria gradina poate fi o alegere foarte inspirata pentru copilul tau. Mai mult decat atat, jocul in natura este fundamental pentru dezvoltarea celui mic. Asadar, nu numai ca micutul se va distra pe cinste in compania parintilor sau a altor prieteni de joaca, ci va invata in acelasi timp cum sa-si coordoneze miscarile, cladindu-si astfel increderea in sine.

In cazul in care nu ai la dispozitie o gradina, poti oricand amplasa un leagan pe balconul apartamentului in care locuiesti. Va fi, cu siguranta, unul dintre cele mai frumoase si captivante cadouri prin care-l poti bucura pe micut!

3. Bicicleta sau tricicleta

Este bine stiut ca celor mici le place miscarea, asa ca este ideal sa introduci cat mai devreme o bicicleta in viata copilului tau. Alege astfel cadou o bicicleta sau o tricicleta special conceputa pentru varsta micutului si explorati impreuna locurile apropiate casei, pentru inceput. Nu numai ca acest cadou il va bucura nespus pe cel mic, insa bicicleta are si un rol definitoriu in dezvoltarea motorie a copilului.

Alege si tu un astfel de cadou pentru copii si bucura-te, impreuna cu micutul tau, de experientele frumoase si timpul petrecut impreuna, dar si de beneficiile pe termen lung aduse de acest cadou inspirat.

Alegerea unor cadouri pentru copilul tau se dovedeste a nu fi o sarcina atat de grea. Ai intotdeauna in vedere combinarea partii educative cu jocul si vei gasi mereu cele mai frumoase idei de cadouri pentru cei mici. Noi speram ca am reusit sa te inspiram cu ideilor noastre de cadouri!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Arhitect online

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!