COMPO SAAT SEMINTE GAZON SHADOW 100 MP

206,49 RON

(Pretul contine TVA)

De la MADEX INTERNATIONAL SRL - Bucuresti

COMPO SAAT SEMINTE GAZON SHADOW 100 MP
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

cod art. 3897 Seminte de GAZON pentru zonele cu umbra - Produs in Germania
* ierburi ce tolereaza mai ales umbra
* gazon verde in zona insorita si umbroasa
* Foarte usor de intretinut
- ideal pentru peluze umbroase si semi-umbra.
- amestec ce contine specii puternic tolerante la umbra.
- ingrijire deosebit de usoara cu soiuri cu crestere lenta.
- ideal pentru reparatia locurilor luminoase si lacunele din umbra.
- cicatrizare buna a gazonului.
- pentru gazon verde luxuriant chiar si in locuri dificile.
- pot tolera circulatia intensa.
- mai putin sensibil la bolile gazonului (de exemplu, fir rosu).
- rezistent la buruieni.
Utilizare
1 Pregatirea solului:
afanati inainte de insamantare suprafata cu o grebla si eliminati orice buruieni existente cu mana.
sfat: gazon COMPO SANA este un ideal pat germinativ pentru plante tinere de iarba.
2 semanarea:
Īnsamantarea este cel mai bine realizata intre inceputul lunii aprilie si sfarsitul lui octombrie, cand temperatura solului este permanent la aproximativ 10 ° C sau mai mult. Semanati semintele de graminee (20g pe mp) folosind dozarea deosebit de practica. Semintele de iarba se distribuie pe vreme calma.
SFAT pentru insamantare: efectuati un experiment de imprastiere pe un model de 1 mp implementand si masura de 20 g de seminte de iarba.
Instructiuni de dozare: pana la marcajul capacului de dozare = 20 g
3 Acoperirea:
Acoperirea ulterioara a semintelor de gazon (nu mai adanc decat 1 cm) previne uscarea lor rapida si suflarea departe a semintelor. O usoara presare a solului cu o rola de gazon sau o placa de apasare accelereaza inglobarea in sol a semintelor. Procesul dureaza aproximativ 1-2 saptamani.
Competenta: COMPO este cunoscut timp de aproape 50 de ani pentru competenta in ingrijirea gazonului. Cercetarile noastre proprii extinse si know-how-ul stau la baza gazonului COMPO SAAT
Calitate: Cu acest amestec de seminte ati achizitionat un produs de cea mai inalta calitate si puritate. Amestecul este liber de buruieni si are o facultate germinativa mare. Compozitia si selectarea ierburilor de gazon indeplineste cele mai noi descoperiri ale cercetarii si este revizuita de laboratorul de testare independent de la Institutul de Investigatii si Cercetare Agricola (LUFA). Īn plus, toate varietatile, cu note bune pentru a satisface strict
criteriile de conformitate a RSM oficiala "regula-seminte-mix ".
Rezultate: Dupa insamantare ati creat premisele pentru un gazon de un verde intens, rezistent in timp - pentru ca soiurile sunt cele care conteaza. Calitate care vorbeste pentru sine: semintele de gazon COMPO : de doua ori mai productiv decat amestecurile simple de graminee si mult mai mult durabil, puternic si frumos in rezultat.
4. Udarea:
Dupa semanat (in special in primele 3 saptamani) udati in mod regulat, ca rasadurile si plantele tinere de iarba trebuie sa fie pastrate in mod constant umede pentru dezvoltarea lor. Mai ales in primele saptamani este de evitat uscarea la suprafata. Se uda cu apa, in functie de vreme, de mai multe ori pe zi si se pastreaza cel putin stratul superior al solului in intregime umed. Daca este posibil, se presara cu ploaie fina.
5 Taiere - tundere :
Prima taiere are loc la o rata de opt pana la zece centimetri, iarba va fi secerata la aproximativ sase centimetri. Īn urmatoarele taieri de gazon se reduce lent la patru sau cinci cm inaltime (optim). Īn general, nu mai mult de o treime din lungimea tulpinii. Īn umbra inaltimea de taiere trebuie sa fie de aproximativ 5-6 cm.

Contacte - MADEX INTERNATIONAL SRL:

Telefon fix: 0213527604

Telefon mobil: 0742080215

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate