COMPO SAAT SEMINTE GAZON REZISTENT (INDESIRE) 1 KG - 50 MP

91,99 RON

(Pretul contine TVA)

De la MADEX INTERNATIONAL SRL - Bucuresti

COMPO SAAT SEMINTE GAZON REZISTENT (INDESIRE) 1 KG - 50 MP
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

COD ART 3885 COMPO SAAT « Seminte de gazon rezistent ( pentru circulatie intensa si indesire)- Produs in Germania:
- amestec de inalta calitate pentru gazon, care este adecvat in special pentru suprainsamantare si repararea golurilor de gazon sau a partilor problematice
- un produs natural de cea mai inalta puritate si de calitate testata
- rapid germinativ si durabil
- unic din cauza culorii verzi, care protejeaza impotriva daunelor provocate de pasari, si, astfel, se asigura un randament mai mare de germinatie a semintelor (nota: Culoarea verde a semintelor face ca pasarile sa nu le recunoasca in mod clar ca hrana. Astfel mai multe seminte ajung la germinatie)
- special pentru insamantare la temperaturi joase incepand cu temperatura solului de 6 ░C.
COMPO SAAT « cu BioTurbo:
Pentru un gazon frumos aveti nevoie de semintele potrivite, conditii bune de crestere si intretinere periodica. Un sistem de radacini bine dezvoltat si sanatos asigura captarea optima de apa si de nutrienti, iarba este ferm ancorata in sol si este cheia pentru un covor de gazon verde intens, dens si durabil.
Noul COMPO SAAT cu BioTurbo sustine gazonul chiar aici. ╬n spatele lui BioTurbo se ascund microorganisme speciale, naturale, care imbunatatesc cresterea radacinilor si vigoarea gazonului deja semanat. Viata activa a solului este accelerata durabil, astfel ca plantele de gazon vor primi mai rapid, ceea ce au nevoie. ╬n plus, prin utilizarea BioTurbo, gazonul va fi mult mai robust si mai putin sensibil la boli.
Acest lucru este benefic in special pentru plantele de gazon tinere si delicate. Cu ajutorul stimulatorilor naturali de crestere se creeaza umiditatii pentru stimularea germinarii. BioTurbo este asadar acceleratorul potrivit pentru germinarea semintelor, care este disponibil in aceasta forma numai in COMPO SAAT cu BioTurbo activeaza semintele, radacinile, solul - si intareste gazon intr-un singur pas!
Cum se aplica?
Pregatiti solul: Afanati solul in locurile care au nevoie de reparatii si eliberati-l de pietre sau denivelari. ╬mprastiati uniform,cu mana, gazon COMPO SAAT si apasati-l usor. Pentru un rezultat fara diferenta fata de gazonul deja existent semanati linistiti putin si dincolo de locul ce trebuie a fi reparat.
Folosirea unui ingrasamant de start COMPO cat si acoperirea suprafetei suprainsamantate cu un strat subtire de sol (de exemplu, COMPO SANA - pamant ) favorizeaza rezultatele.
IMPORTANT:
Udati in mod regulat gazonul si mentineti tot timpul germinatiile umede (mai ales in primele 3 - 4 saptamani)!
Cand sa se aplice?
Din aprilie pana in octombrie, de la o temperatura solului de 10 ░C
Rata de aplicare: 20 g/m▓
Durata: in functie de temperatura si umiditate cca 1-2 saptamani
Sfat: Pentru a obtine un rezultat pentru cantitate se cantaresc o data 20 g si se intind pe o suprafata de 1mp. Recomandam, ca urmare a formei specifice a semintelor, sa fie imprastiate cu mana - nu cu dispozitivul de imprastiat.
Devine foarte repede, dens, verde si robust
Germineaza la temperaturi mici
Cu culoare verde pentru protectia impotriva pasarilor.
3 pasi pentru un gazon frumos de durata:
1. Fertilizati-va gazonul in mod regulat (de 2-3 ori pe an). Cu suficienta alimentare cu nutrienti va pastrati gazonul dumneavoastra sanatos, puternic si dens. ╬n acest fel muschiul si buruienile nu mai au nici macar o sansa. Este recomandata, de asemenea, o fertilizare suplimentara toamna.
2. Udati periodic gazonul dumneavoastra in functie de necesitati si de vreme. Daca seceta persista, va recomandam o irigare abundenta.
Lasati aspersoarele de 1-2 ori pe saptamana pana la 30 de minute intr-un singur loc.
3. Tundeti regulat gazonul dumneavoastra:
Cat de adanc?
Nu mai putin de 4 cm si nu mai mult de o treime din lungimea tulpinii.
Cat de des?
╬n functie de nevoile dumneavoastra, dar, in general, cu cat sunt mai frecvente se prefera taierile mai putin adanci.
Aerare?
Cel putin o data pe an - in mod ideal, primavara - va recomandam o scarificare si/sau o aerare a gazonului pentru eliminarea din pasla. Astfel iarba poate respira din nou.
Prima taiere?
La un gazon nou creat sau proaspat suprainsamantat, prima taietura are loc la o lungime a tulpinii de cel putin 8 cm, situatie in care ierburile nu trebuie sa fie secerate mai mult de 6 cm in jos.
La urmatoarele taieri gazonul este scurtat lent de la 4 la 5 cm.
Verde intens si rezistent:
se autoregenereaza rapid
Rezistent la trafic intens si la joaca
Utilizare simpla: Cu ajutor practic la imprastiere.╬ndepartati punga interioara.
Taiati punga cu o foarfeca.
Se umple caseta cu semintele de gazon si se inchide caseta din nou.
Se deschide dispozitivul (ajutorul) de imprastiere (de pe cutie) lateral folosind clapeta de deschidere.
Atentie: a nu se rupe clapeta!
Semintele de gazon se imprastie simplu! Dupa utilizare, umpleti cu resturile de seminte din nou punga si inchideti-o cu atentie. Astfel, semintele de gazon se vor pastra mai mult timp.
Semintele au fost tratate cu Bacillus subtilis pentru stimularea germinarii.

Contacte - MADEX INTERNATIONAL SRL:

Telefon fix: 0213527604

Telefon mobil: 0742080215

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Scaune birou, scaune bar

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate