COMPO FERTILIZATOR PENTRU GAZON 2 KG - 75 MP

38,99 RON

(Pretul contine TVA)

De la MADEX INTERNATIONAL SRL - Bucuresti

COMPO FERTILIZATOR PENTRU GAZON 2 KG - 62,5 MP
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Beneficii: COMPO Fertilizator pentru gazon este un fertilizator modern, special pentru terenurile de joaca, terenurile de sport si pentru gazon decorativ. Contine toate elementele principale de care are nevoie gazonul. Efect rapid. Gazonul devine verde intens, fara pericol de ardere. Gazon frumos care dureaza 100 de zile. Chiar dupa doar o fertilizare efectul e indelungat datorita aditivului ISODUR. Usor si sigur. Nu daunează mediului inconjurator. Inverzeste rapid. Frumusete de durata.
Instructiuni de folosire: Fertilizati de 2-3 ori pe an. Presarati cu mana sau cu un dispozitiv de imprastiere (de exemplu: GARDENA 30g/m2. Dozare: 1L (aproximativ 900g) pentru aproximativ 30 m2. Fertilizati gazonul la 1-2 zile dupa tuns.
Fertilizatorul se aplica pe gazon uscat. Daca este utilizat pe gazon umed, acesta trebuie uscat dupa
aceea. 2 kg pentru 62,5 m2.
FERTILIZATOR CE. NPK (MgO)- Fertilizatorul contine izobutilden diuree 15+5+8(+3); 15 % N Azot total (1,0 % N Azot nitric; 9,5 % N Azot amoniacal; 4,5 % N Azot din izobutilden diuree); 5 % P2O5 Fosfor, solubil in citrat de amoniu neutru si fosfat solubil in apă; 3 % P2O5 Fosfat solubil in apa; 8 % K2O Oxid de potasiu solubil in apa; 3 % MgO Oxid de magneziu total; 2 % MgO Oxid de magneziu solubil in apa. Continut scazut in clor.
Greutate neta: 2 kg.
Produs in Germania.

Contacte - MADEX INTERNATIONAL SRL:

Telefon fix: 0213527604

Telefon mobil: 0742080215

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate