COMPO SAAT SEMINTE DE GAZON 500 G - 25 MP

50,49 RON

(Pretul contine TVA)

De la MADEX INTERNATIONAL SRL - Bucuresti

COMPO SAAT SEMINTE DE GAZON 500 G - 25 MP
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cod 3882 - Produs in Germania: COMPO SAAT Seminte pentru gazon 500 g pentru 25 mp:
- amestec de inalta calitate pentru gazon, care este adecvat in special pentru suprainsamantare si repararea golurilor de gazon sau a partilor problematice
- un produs natural de cea mai inalta puritate si de calitate testata
- rapid germinativ si durabil
- unic din cauza culorii verzi, care protejeaza impotriva daunelor provocate de pasari, si, astfel, se asigura un randament mai mare de germinatie a semintelor (nota: Culoarea verde a semintelor face ca pasarile sa nu le recunoasca in mod clar ca hrana. El este mai vizibil, si astfel mai multe seminte ajung la germinatie)
- special pentru insamantare la temperaturi joase incepand cu temperatura solului de 6 C
Generalitati despre regenerarea gazonului:
n primavara anului se recomanda scarificarea gazonului in directie longitudinala si transversala (ATENŢIE: Nu setati dispozitivul prea adanc! Solul trebuie sa fie doar zgariat). Ierburile vechi, muschiul si buruienile pot fi astfel indepartate iar apa, aerul si substantele nutritive pot a ajunge din nou radacinile gazonului. n situatia in care exista muschi pe gazon, trebuie sa fie aplicat, inainte de scarificare, ingrasamant COMPO contra muschi. Golurile rezultate vor fi repede inchise din nou cu COMPO SAAT - seminte de gazon cu BioTurbo!

Contacte - MADEX INTERNATIONAL SRL:

Telefon fix: 0213527604

Telefon mobil: 0742080215

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate