AMENAJARI INTERIOARE CONSTANTA

10 EUR

(Pretul nu contine TVA)

De la NOBILI INTERIOR DESIGN - Constanta

AMENAJARI INTERIOARE CONSTANTA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Suntem specializati in servicii profesionale de amenajari interioare pentru case, vile, apartamente si spatii comerciale in Constanta si alte localitati in tara. Pe parcursul derularii proiectului vom asista fiecare etapa de desfasurare, incepand de la amenajarile interioare si terminand cu partea de achizitii a materialelor pentru finisaje si decoratiuni. Astfel punem la dispozitia clientilor furnizori de materiale, mobila si decoratiuni, atat din tara cat si din strainatate.
Stucco Veneziano.
Spatula Stuhhi este ultima miraculoasa evolutie in decoratiuni. Caracterizata prin culori profunde, este un produs bazat pe stucco-ul antic, stucco-ul roman si stucco-ul venetian al vechii traditii, este un produs nou dar in acelasi timp antic, nascut din cultura venetiana in sectorul stucco lucios (polisat), modificat pentru a se potrivi nevoilor contemporane pentru culoare si fixare rapida.

Contacte - NOBILI INTERIOR DESIGN:

Telefon mobil: 0720665365

Web: www.nobili-interior-design.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Mobila Elvila

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate