Casa moderna cu doua dormitoare - imagini interioare si exterioare + proiect

de Marcel Buciuman in Proiecte de case

Proiectata si construita ca si casa de vacanta in pitoreasca zona viticola a Californiei, aceasta casa cu doua dormitoare poate fi foarte bine folosita si ca locuinta permanenta.

Fatada casa vacanta moderna

Cu o suprafata utila de 102 metri patrati, distribuiti pe un singur nivel, casa are o arhitectura moderna in care s-a pus un accent deosebit pe unificarea vizuala a spatiilor interioare si exterioare.

Pentru aceasta, arhitectii si constructorii de la Stillwater Dwellings au conceput un proiect de casa de forma unui fluture cu aripile deschise, la extremitatile carora au amplasat spatii vitrate generoase, cu vedere spre gradina in zona dormitoarelor sau spre terasa in zona de zi. De altfel, cand se doreste, terasa si zona de zi devin una datorita usilor glisante din sticla montate intre acestea. Acoperisul in consola protejeaza terasa de soare sau ploaie imprimand insa si o imagine personala si spectaculoasa casei.

Exterior casa vacanta moderna

Designul interior este de asemenea unul modern, axat pe confort si functionalitate.

Bucatarie casa vacanta moderna Sufragerie casa vacanta moderna Living casa vacanta moderna Dormitor casa vacanta moderna

Set mobila pentru dormitor din lemn masiv Seby, alb

Mobila dormitor lemn masiv Seby, alb Dormitor modern casa vacanta

Pardoseala din lemn de artar a fost folosita in intreaga casa, mia putin in baie unde avem o gresie cu aspect rustic.

Baie casa vacanta moderna Gradina casa vacanta moderna Gradina casa vacanta

Set mobilier gradina modern, lemn masiv

Set mobilier gradina modern, lemn masiv Gradina casa moderna Fatada casa moderna Proiect casa vacanta moderna Plan casa vacanta moderna

Iar pentru ca beneficiarii au fost extrem de multumiti de cum a iesit aceasta casa de vacanta (oare cine nu ar fi?) precum si de colaborarea cu constructorii, au decis sa contracteze construirea cu aceeasi firma, in imediata apropiere, a unei case mai mari, in care sa se mute definitiv, in timp ce vechea casa sa o pastreze ca si casa de oaspeti.

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!