CASCADE ORNAMENTALE DE INTERIOR

0 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC D3SIGN STUDIO SRL - Floresti

CASCADE ORNAMENTALE DE INTERIOR
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Cascade ornamentale de interior din Statele Unite.
Oferind o gama larga de materiale atractive, fiecare cascada este ecologica. Materialele noastre includ:

STICLA - reciclata si reciclabila de diferite niveluri
METALE - otel inoxidabil si cupru 100% reciclabile
PIATRA PRELUCRATA - un compus de materiale reciclate si materiale cu emisie redusa
PIATRA NATURALA - material complet natural, fara emisii, non-toxic

Toate cascadele prezinta de asemenea pompe cu consum redus de energie si pot fi proiectate cu componente si adezivi cu emisie redusa sau non-toxici
Cascadele noastre ajuta la purificarea aerului dimprejur de poluantii daunatori. Sistemele ajuta de asemenea la oprirea raspandirii factorilor contaminatori de interior
Analizam cu placere proiectele, desenele si cerintele dumneavoastra pentru a va sprijini in a personaliza o cascada care se incadreaza in bugetul dumneavoastra. Putem de asemenea lucra impreuna la adaptarea unui model existent, sau la dezvoltarea unei solutii complete pentru proiectul dumneavoastra.
În calitate de client veti primi schite personalizate in mod unic si detaliile tehnice pentru proiectul dumneavostra. Aceste schite va vor da dimensiuni exacte si locatii pentru tot ce apartine de cascada; inclusiv necesarul de aparatura electrica, instalatii si componente ZonePure® .
Va oferim servicii de randari 3D pentru a veni in sprijinul arhitectilor, designerilor si clientilor pentru vizualizarea formei finale a cascadei in mediul sau inconjurator. Acest serviciu de randare ofera clientilor o imagine in avans si posibilitatea sa evalueze concepte noi pentru design-ul cascadei.
ZonePure® este sistemul de purificare a apei care a stabilit si mentine in momentul de fata cel mai inalt standard de purificare a apei. În combinatie cu alte rafinamente oferite in exclusivitate la cascadele Harmonic Environments®, sistemele ZonePure® fac produsele noastre singurele in masura sa satisfaca nevoile de control a infectiei utilizate in mediile de ingrijire a sanatatii.
Sistemele de purificare a apei ZonePure®, sunt adaptate pentru fiecare aplicatie. Ele contin diferite componente care actioneaza impreuna in sistem pentru a indeplini trei cerinte principale:
Sa purifice apa din sistem
Sa sterilizeze cascada si sa ajute la eliminarea oricarei dezvoltari microbiologice
Sa minimizeze lucrarile de intretinere. Procedurile de intretinere pentru majoritatea produselor cu ZonePure® totalizeaza aproximativ 3 ore pe an, sau 15 minute in fiecare luna.
Putem pune la dispozitie componente aditionale dupa cum este necesar in fiecare locatie.
Va asteptam sa va facem oferta personalizata in functie de dorinta dumneavoastra:
Dealer Europa al Harmonic Environments, Inc. - Lideri in productia de cascade ornamentale de interior - S.C. D3SIGN STUDIO S.R.L.
Nr. Registru Comert J12/4564/2007
CIF: RO22613260
CUI 22613260
RO47BTRL01301202E59308xxLei
Departament marketing
Ardeleanu Ramona
Telefon: +40740808849
email:vanzari@cascade-ornamentale.ro

Dimensiuni - 00x00 mp

Garantie - 1 an

Contacte - SC D3SIGN STUDIO SRL:

Telefon fix: 0740808849

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate