Confort, originalitate si farmec intr-un mic apartament parizian - galerie foto

de Marcel Buciuman in Decoratiuni

Living apartament parizian

Intr-o cladire veche din inima Parisului designerul de interior Tatiana Nicol a transformat un spatiu sumbru, cu grinzi intunecoase, intr-un apartament modern, luminos si plin de farmec.

Cum a reusit acest lucru? Acordand o atentie deosebita luminii si organizarii eficiente a spatiului, cu atat mai mult cu cat apartamentul beneficiaza de o suprafata de doar 50 de metri patrati.

Prima decizie a fost optarea in zona de zi pentru un spatiu deschis care sa permita luminii sa patrunda nestingherita in fiecare cotlon.

Sufragerie apartament parizian

Masa living, lemn masiv fag salbatic

Masa lmn masiv moderna Bucatarie apartament parizian Detaliu bucatarie apartament

 

Set mobila living Mona, lemn masiv, alb

Mobila living Mona, lemn masiv, alb

Pentru intimitate, dormitorul matrimonial a fost delimitat de zona de zi printr-un sistem de rafturi ce ofera un spatiu generos pentru expunerea cartilor sau a altor obicte de arta. Doua usi glisante conecteaza cele doua zone ale locuintei.

Biblioteca apartament parizian Dormitor apartament parizian

Pentru a nu pierde din inaltime au fost pastrate la vedere grinzile din lemn ce sustin plafonul, insa au fost vopsite in alb, la fel ca si peretii si mobilierul, stiut fiind ca alegerea unor culori deschise are o contributie semnificativa la luminozitatea unui spatiu.

Si, chiar daca albul este pentru multi o culoare impersonala si rece, atmosfera creata este una extrem de prietenoasa si tonica. Pardoseala din lemn, corpurile de iluminat colorate, draperia din dormitor sau obiectele de decor, toate contribuie la caldura, farmecul si originalitatea acestei locuinte.

Living apartament parizian Living apartament

Lustra moderna

Lustra moderna

Click pentru detalii si pret!

Living apartament Sufragerie apartament parizian Baie apartament parizian Baie apartament parizian Sursa foto: Tatiana Nicol

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!