PRETURI TIGLA METALICA

Bucuresti

Firme

Contacte - PRETURI TIGLA METALICA

Telefon mobil: 0723062850

Contact: Costel Craciun

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei PRETURI TIGLA METALICA

Tigla metalica este unul din materialele cele mai sigure, fiabile si moderne pentru acoperis.
Tigla metalica a devenit unul dintre cele mai populare materiale pentru acoperisuri, din cauza caracteristicilor sale unice. Are o duritate inalta, rezistenta la apa, greutate redusa este usor de utilizat si instalat, un material care are inflamabilitate scazuta, si o rezistenta inalta la medii chimice agresive si la conditiile meteorologice nefavorabile. Toate acestea fac acoperisurile din metal o optiune foarte convenabila.
Multumita duritatii, flexibilitatii, usurintei si simplitatii de instalare, acesta poate fi instalat pe acoperisul de aproape orice forma si tip, si, ca un material separat. De obicei, tigla metalica se instaleaza la acoperisurile cu panta mai mare de 14 °.
Tigla metalica este un material pentru acoperis foarte usor, si, prin urmare, nu necesita manipulare complexa in timpul instalarii.
Greutatea tiglei metalice, este de la 5 kg/m2.
In plus, se poate reduce in mod semnificativ costul si efortul pentru transportul acesteia si ridicarea acestuia pe acoperis.

Comercializam tigla metalica vikingprofil., Tigla metalica coilprofil( www.sarahwoodexim.com ) tabla faltuita, accesorii tigla metalica, profile tinichigeri (www.preturitiglametalica.com ) Ferestre de mansarda fakro, panouri solare, rulouri interioare ,exterioare, folie anticondens (www.ferestredemansarda.com, ferestre de mansarda optilight, scari de acces la pod, folie anticondens (www.optilight.ro )

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate