TIGLA METALICA COILPROFIL

7 EUR

(Pretul contine TVA)

De la PRETURI TIGLA METALICA - Bucuresti

TIGLA METALICA COILPROFIL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Caracteristici Tigla metalica Coilprofil
Metigla este un produs ale carui caracteristici tehnice si calitati s-au demonstrat in timp. Produsul este conceput pentru a proteja casa in orice conditii climatice, dar si pentru a desavarsi arhitectura casei dumneavoastre.
Lungimea unui modul 350 mm
Latimea unei foi 1190 mm
Latimea de acoperire 1100 mm
Lungimea minima 410 mm
Lungimea maxima 6360 mm
Lungimea maxima recomandata 4610 mm
Suprapunerea longitudinala 90 mm
Suprapunerea transversala 55+5 mm
Lungimi standard
Din punct de vedere tehnic, foile de tabla au caracteristici necesare unei imbinari perfecte si usoare.
Rulourile de tabla plana sunt profilate pe un utilaj ultramodern, transformate in tigla metalica si taiate la dimensiuni standard sau speciale, cu lungimi de pana la maxim 8m.
Cu ajutorul dimensiunilor diferite se diminueaza pierderile de material.
Durata de viata pentru acest produs este de 50 de ani. Datorita straturilor speciale, tigla metalica Metigla e protejata impotriva coroziunii, fiind proiectata sa reziste la vant, la ploaie, la zapada abundenta, la incendii si chiar la cutremure
Datorita variantelor de culoare RAL disponibile, Metigla poate fi folosita pentru toate tipurile de acoperisuri: de la rezidente, cladiri administrative sau militare si pana la biserici.
Pe baza unui plan al invelitorii furnizat de dvs sau de montator, optimizeaza necesarul de tabla la lungimile standard sau speciale si necesarul de accesorii, rezultand astfel o reducere a pierderilor de material si implicit a costurilor.
Usurinta in utilizare
Tigla metalica Metigla are o greutate de ~5kg/mp, fiind mult mai usoara decat tigla ceramica, ceea ce permite un montaj mai simplu si mai rapid. Mai mult, greutatea scazuta a acoperisului are efecte favorabile asupra structurii cladirii, reducand costurile acesteia.
Tigla metalica Metigla se obtine prin profilarea tablei cu grosime intre 0.47 si 0.63 mm din otel zincat la cald, cu un continut de zinc de cel putin 275g/mp.
Astfel, tabla are o foarte mare rezistenta la coroziune, un atribut foarte important pentru un produs de folosinta indelungata.
Stratul de zinc este protejat in tehnologie multistrat cu acoperiri succesive de pasivant, stratul primar si stratul exterior de poliester (SP 25μm) sau poliester MAT (SPM 25 - 35μm), intr-o variata gama de culori.
Montaj Tigla metalica Metigla
De aceea, noi va recomandam montarea tiglei Metigla de catre montatorii autorizati, care ofera servicii de calitate.
In ceea ce priveste modalitatea de montaj, tigla Metigla se monteaza pe sipci de lemn, asezate la o distanta de 350mm intre ele. Sipcile vor avea dimensiunile 35x50mm si vor fi confectionate din lemn uscat.

Comercializam tigla metalica vikingprofil., Tigla metalica coilprofil( www.sarahwoodexim.com ) tabla faltuita, accesorii tigla metalica, profile tinichigeri (www.preturitiglametalica.com ) Ferestre de mansarda fakro, panouri solare, rulouri interioare ,exterioare, folie anticondens (www.ferestredemansarda.com, ferestre de mansarda optilight, scari de acces la pod, folie anticondens (www.optilight.ro )

Dimensiuni - 1 mp

Garantie - 10 ani

Contacte - PRETURI TIGLA METALICA:

Telefon mobil: 0723062850

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate