TIGLA METALICA VIKINGPROFIL

6,50 EUR

(Pretul contine TVA)

De la PRETURI TIGLA METALICA - Bucuresti

TIGLA METALICA VIKINGPROFIL
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Tigla metalica este un material pentru acoperis foarte usor, si, prin urmare, nu necesita manipulare complexa in timpul instalarii. Greutate tiglei metalice, este de la 5 kg/m2. In plus, se poate reduce in mod semnificativ costul si efortul pentru transportul acestuia si ridicarea acestuia pe acoperis.
-Tigla metalica Viking Rubin Plus Cel mai nou model de tigla metalica din oferta noastra. Profilul, proiectat de catre firma Pruszyński imbina traditia cu tehnologia moderna, avand valori estetice si parametrii de utilizare excelenți. profil economic - latimea de acoperire a unei foi de tabla este de 1150 mm
-Tigla metalica Viking Koral este un model clasic care imita tigla ceramica tradiționala. Profilul este produs in doua variante cu lungimea modulului de 350 si 400 mm. Acoperisurile tip tigla metalica Vikingprofil se preteaza atat pentru constructiile noi, dar si pentru renovarea celor existente, avand in vedere ca principala lor caracteristica este greutatea redusa, care nu afecteaza structura de rezistenta.
-Tigla metalica Viking Opal este fabricata din otel laminat galvanizat prevopsit, acoperit cu poliester 25µ/E, PVDF acoperire organica, in concordanta cu EN 10169. Foaia de tabla este din profil HV-205D, avand 7 cute sinusoidale cu adancimea profilelor de 2mm, inaltimea de 40mm dispuse la distante egale de 205mm. Taierea la capete se face la 50mm de ambutisare. Profilatura tablei permite sa se monteze prin suprapunere, conform detaliului. Microprofilele maresc rezistența la flambaj local si capacitatea portanta, produc aspectul exterior estetic, favorizeaza imbinarea intre doua panouri adiacente.
-Tigla metalica Viking Kron Un profil modern care confera cladirilor un caracter individual. Profilul KRON a fost premiat cu Medalia de Aur in cadrul Targului International de Constructii BUDMA 2005 din Polonia. Profilul Kron a fost elaborat de catre Pruszyński.

Comercializam tigla metalica vikingprofil., Tigla metalica coilprofil( www.sarahwoodexim.com ) tabla faltuita, accesorii tigla metalica, profile tinichigeri (www.preturitiglametalica.com ) Ferestre de mansarda fakro, panouri solare, rulouri interioare ,exterioare, folie anticondens (www.ferestredemansarda.com, ferestre de mansarda optilight, scari de acces la pod, folie anticondens (www.optilight.ro )

Dimensiuni - 1 mp

Garantie - 10 ani

Contacte - PRETURI TIGLA METALICA:

Telefon mobil: 0723062850

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate