GLASS VISION EVOLUTION SRL

Bucuresti

Firme

Contacte - GLASS VISION EVOLUTION SRL

Telefon mobil: 0760512539

Intreaga responsabilitate pentru informatiile afisate in descrierea firmei si a ofertelor de produse si servicii asociate, precum si obligatia actualizarii acestora atunci cand este necesar, revine companiei GLASS VISION EVOLUTION SRL

Glass Vision Evolution SRL produce: pereti despartitori din sticla, pereti placati cu sticla, pardoseli din sticla, trepte din sticla, balustrade din sticla, usi din sticla, cabine de dus de sticla, vitrine din sticla, mese si blaturi din sticla, rafturi din sticla.

Va putem oferii o gama variata de produse ce pot reda ambientul perfect atat pentru spatii de birouri, spatii comerciale cat si pentru casa. Imbinand sticla cu elemente de feronerie, inox, putem realiza o gama larga de aplicatii pentru amenajarile interioare din sticla.

Tipurile de sticla folosite in fabricarea produselor destinate amenajarilor interioare sunt: sticla float clara, colorata in masa, reflexiva, cu acoperire de joasa emisivitate (Low-E), laminata, sablata, securizata, emailata.

Materialele folosite pentru compartimentari sunt de cea mai buna calitate, importate din tari cum sunt Franta, Grecia si Germania. Sticla, marca Saint Gobain este importata exclusiv din Franta iar garantia calitatii sticlei sta in experienta acumulata de aceasta companie inca din anul 1655. Feroneria utilizata poarta semnatura Dorma Germania si se importa direct de catre compania noastra.

Produsele prezentate reprezinta doar o mica parte din ceea ce realizam.

Va oferim de asemenea si o gama foarte variata de compartimentari interioare, vitrine din sticla securizata, usi din sticla pentru interior, usi din sticla pentru exterior, cabine de dus, copertine din sticla securizata, scari interioare din sticla, trepte din sticla securizata si laminata, balustrade, mobila si arta decorativa din sticla, usi din sticla securizata, fatade din sticla securizata, pereti si compartimentari interioare cu sticla securizata, trepte din sticla securizata si laminata, scari din sticla securizata si laminata, podele din sticla securizata si laminata, blaturi din sticla securizata, sticla laminata, sticla securizata, fazetare sticla, cabine de dus, partitionari de birouri, placari cu oglinzi, geam antiglont.

Asiguram totodata consultanta, proiectare, executare, transportul si montaj la beneficiar in toata tara.

Vezi toate ofertele companiei
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter