BALUSTRADE DIN STICLA

164 EUR

(Pretul contine TVA)

De la GLASS VISION EVOLUTION SRL - Bucuresti

BALUSTRADE DIN STICLA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Sticla este un material foarte rezistent la intemperii si actiuni mecanice. Asocierea cu inox face dintr-o balustrada cu sticla cea mai rezistenta in timp, pastrand aspectul de nou si elegant o vreme foarte indelungata.
Balustrade din inox cu sticla se pot monta in orice fel de locatie, la mare unde salinitatea distruge orice alte materiale, la munte unde diferentele de temperatra pot afecta rezistenta, sau in birouri si locuinte private pentru o intretinere cat mai usoara. Cu sticla clara, sablata, colorata sau cu model, o balustrada cu sticla poate indeplinii si cele mai exigente gusturi. Sistemele de prindere din inox, foarte rezistente, asigura o rigiditate extraoridanara oricarui tip de balustrade din sticla.
Orice locatie cu peisaj de nepierdut cere balustrade cu sticla clara pentru a nu pierde nici un detaliu al naturii. Dar sunt la fel de elegante si potrivite intr-un sediu de firma, exprima transparenta si creaza un ambient de business.
Plecand de la faptul ca sticla si inoxul sunt materiale reci am introdus modelul de balustrade din sticla cu lemn pentru cei ce doresc sa beneficieze de aspectul luxos al sticlei dar proiectul este gandit pe tonuri calde. Cu lemn din fag stratificat, wenge, stejar, ipe sau tec balustradele din sticla cul lemn sunt la fel de rezistente impunanduse prin rafinament si perfectiunea detaliului.
Mana curenta se poate monta pe lateralul sticlei sau pe cant la acelasi pret.. Se pot aplica si ornamente de lemn.
Pornind de la o schita a dvs. facuta de mana va putem realiza balustrada visurilor dvs. In acest moment va poate fi deja greu sa alegeti dintr-o gata atat de extinsa.
Permiteti-ne sa va ajutam in alegerea a ceea ce este mai bun dintr-o selectie restransa, bazata pe design, forma si functionare, precum si pe buget. Pe langa posibilitatile standard de incadrare din colectia noastra de balustrade din sticla, la fel de bine va putem oferi sisteme de incadrare a panourilor din sticla din inox, aluminiu sau fier, concepute exclusiv pentru balustradele de sticla
Executam lucrari in toata tara.

Dimensiuni - 1 ml

Garantie - 5 ani

Contacte - GLASS VISION EVOLUTION SRL:

Telefon mobil: 0760512539

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate