SCARI INTERIOARE DIN STICLA

145 EUR

(Pretul contine TVA)

De la GLASS VISION EVOLUTION SRL - Bucuresti

SCARI INTERIOARE DIN STICLA
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

La baza procesului de executare a scarilor si treptelor de sticla sta metoda de securizare si laminare a sticlei in mai multe straturi.
De exemplu grosimea podelelor din sticla, ajunge la final sa atinga dimensiuni intre 20mm si 30mm si sa sustina greutati de peste 630Kg pe mē.
Avantajele amenajarii cu trepte si pardoseli din sticla sunt: imaginea moderna a locuintelor, treptele si pardoselile din sticla iluminate sau simple fiind o inovatie in domeniul decoratiunilor interioare.
Alegerea acestei variante nu inseamna renuntarea la rezistenta pe care ar asigura-o teptele sau podeaua clasica din lemn sau din ciment, deoarece la executarea treptelor si pardoselilor din sticla se folosesc repere din sticla laminate.
Va punem la dispozitie o gama foarte variata de: scari din sticla securizata si laminata, scari interioare din sticla, trepte din sticla securizata si laminata, scari cu vang central, scari cu vang excentric, scari cu structura ascunsa si trepte in consola, scari cu vanguri laterale, scari spirala, scari autoportante cu structura din inox si/sau otel vopsit conventional sau electrostatic, cu structura din sticla, cu trepte din lemn, cu trepte din sticla clara, sparta, sablata, vopsita in masa, cu trepte din inox, aluminiu sau otel zincat, podele din sticla securizata si laminata.

Dimensiuni - 0,3 mp

Garantie - 5 ani

Contacte - GLASS VISION EVOLUTION SRL:

Telefon mobil: 0760512539

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate