4 avantaje ale unor proiecte de case mici

in Proiecte de case

Pe langa costul redus, casele modeste facute dupa proiecte de casa mici au numeroase alte beneficii.

Proiecte case mici

Sa tinem cont de buget

Chiar daca o parte din tine isi doreste o casa voluminoasa si mare, ar fi bine sa te familiarizezi cu costurile proiectarii si constructiei unei astfel de case. Colaboreaza cu un constructor sau un antreprenor pentru a afla costurile in timp ce alegi planul care se potriveste cel mai bine bugetului familiei tale.

Exista caracteristici ale unei case de care nu te poti lipsi, si nu ar trebui sa economisesti niciodata cand vine vorba de elementele de baza, care includ materiale structurale. Odata ce elementele esentiale sunt complete, abia atunci iti poti forma o idee despre cati bani va trebui sa aloci pentru toate celelalte lucruri.

Care sunt avantajele unor proiecte de case mici

Daca vorbim despre proiecte case mici, la sigur vei gasi ceva care sa le descrie ca fiind destul de avantajoase:

  • Spatiu util

Un spatiu mic este intr-adevar mult mai usor de intretinut. De exemplu, intr-o casa mica, exista in general fie o canapea extensibila care in timpul zilei poate fi rabatata pentru a ocupa mai putin spatiu. Totusi, casele mici au suficient spatiu pentru a incorpora un dormitor complet sau doua, de asemenea, vei putea beneficia de o bucatarie mare, spatiu de locuit si, probabil, suficient spatiu pentru doua bai mici sau un mare. Cand te apuci de curatenie apreciezi cel mai mult spatiul redus pentru ca o faci mult mai repede.

  • Mai mult timp liber petrecut in aer liber

Daca decizi sa iti construiesti o casa mica, vei avea mai mult teren pentru amenajari si ocupatii in aer liber. Depinde de tine cum il folosesti: poti planta legume, fructe sau iti poti planifica o piscina mica si gazon.

  • Energie inteligenta

Casele mici pot fi destul de eficiente din punct de vedere energetic. Exista mult mai putin spatiu pentru incalzire si racire, ceea ce ajuta la reducerea consumului de energie si a costurilor.

  • Compromis spatial

Daca iti place ideea unei case mici, dar pur si simplu nu crezi ca te poti angaja in spatiul mic, sa stii ca te gresesti. Poti apela la mai multe stiluri care sa iti ofere exact ceea ce cauti, fara a te exinde pe o suprafata exagerat de mare.

Astazi, multi oameni au facut deja trecerea la un stil de viata minimalist, convingandu-se ca o casa mare nu este neaparat una confortabila. Costul mic de constructie si intretinerea usoara fac din acestea decizia perfecta pentru ideea noii tale case de locuit.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Birou si biblioteca

MASA BIROU PC NANO ALB-NUC

Pret: 297,50 LEI 160,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!