Proiect de casa cu balcon din lemn, lucarna si 3 dormitoare la mansarda

de Nic Gavra in Proiecte de case

O casa cu mansarda, cu forma simpla, compacta si cu un acoperis in doua ape este una dintre cele mai ieftine variante de constructie.

O astfel de casa insa nu face niciun trecator de pe strada sa-si intoarca privirea daca nu este pusa in valoare prin unele elemente arhitecturale sau de design.

Putem adauga farmec si personalitate unei case cu mansarda prin alegerea unor culori potrivite pentru fatada, prin construirea unor lucarne sau, cum este cazul casei prezentate, prin folosirea lemnului la unele componente ale constructiei.

Casa cu balcon din lemn, lucarna si 3 dormitoare la mansarda

Va recomandam si articolul: Proiect de casa cu mansarda, 4 dormitoare si terasa amenajata deasupra garajului

Casa este structurata pe doua niveluri, parter si mansarda. Lucarna, balconul si stalpii pe care se sprijina acesta sunt realizate din lemn. Cele doua dormitoare mai spatioase de la mansarda au acces la acest balcon, astfel locatarii beneficiaza de un tranzit armonios dinspre spatiile interioare catre curtea spatioasa si cu mult spatiu verde. Balconul protejeaza si fereastra larga, tot din lemn, a livingului.

Va recomandam si articolul: Case cu elemente de arhitectura traditionala - proiecte si imagini

Casa cu balcon din lemn, lucarna si 3 dormitoare la mansarda Casa cu balcon din lemn, lucarna si 3 dormitoare la mansarda Casa cu balcon din lemn, lucarna si 3 dormitoare la mansarda - sectiune Casa cu balcon din lemn, lucarna si 3 dormitoare la mansarda - acoperis

Va recomandam si articolul: Proiect de casa cu birou, 3 dormitoare si terasa acoperita la mansarda

La interior spatiul este functional si confortabil. La parter se afla doar holul de la intrare, casa scarii, baia de serviciu, bucataria si zona de zi cu livingul si locul de luat masa. La mansarda sunt cele trei dormitoare deservite de catre o baie.

Proiect parter

 Casa cu balcon din lemn, lucarna si 3 dormitoare la mansarda - proiect parter

Proiect mansarda

 Casa cu balcon din lemn, lucarna si 3 dormitoare la mansarda - proiect mansarda

Mai multe informatii, imagini si proiectele: http://dom4m.ru/arhitekturnyy-proekt-sovremennogo-kottedzha-s-derevyannym-balkonom-i-verandoy-ru-4M3124/

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!