Cea mai buna masina de spalat vase a anului 2019

in Recomandari

Cea mai buna masina de spalat vase este cea care se potriveste nevoilor tale. Beneficiile unui astfel de aparat electrocasnic in bucatarie sunt evidente din punct de vedere al timpului economisit si al calitatii serviciilor prestate.

Cea mai buna masina de spalat vase

Sursa foto

Teancurile de vase stivuite pe marginea chiuvetei iti rapesc mult din timp daca vrei sa le speli manual. Cu ajutorul unei masini de spalat vase, acest timp il poti petrece cu familia sau lucrand. De asemenea, este o diferenta majora intre vasele spalate de mana, la temperatura pe care o suporta corpul uman, si cele tratate printr-un program special de spalare, la temperaturi inalte, care elimina orice eventuala bacterie. Un alt avantaj este faptul ca vasele din masina de spalat sunt uscate si pregatite pentru a fi asezate la locul lor, scutindu-te de efortul de a le sterge. Iar daca esti ingrijorat cu privire la consumul de apa, afla ca spalatul manual al vaselor la chiuveta risipeste mai multa apa decat un program de spalare la masina.

Pentru a beneficia de cel mai bun randament al unei masini de spalat, adaptat nevoilor familiei tale, trebuie sa stabilesti cateva criterii de baza. In primul rand, mobila din locuinta iti ofera cateva indicii cu privire la aparatura electrocasnica potrivita. Astfel, poti alege un model standard, potrivit pentru a fi instalat atat in bucatarie, cat si pe hol sau intr-o debara. Pentru incastrarea in mobilier, cea mai buna alegere este varianta incorporabila sau semiincorporabila. In conditii de spatiu restrans, solutia este un model compact, instalabil pe blatul de la bucatarie. Orice ai alege, gasesti o gama variata de modele pentru masina de spalat vase pe ideall.ro.

Dupa ce ai ales tipul masinii de spalat, trebuie sa te gandesti ce flux de programe de spalat vei avea. In functie de nevoile familiei, poti alege dimensiunile potrivite, influentate de spatiul locuintei, de numarul membrilor si de cantitatea de vase de spalat zilnic. Daca dispui de spatiu, cea mai eficienta solutie este un model incapator, care sa-ti permita sa depozitezi vasele murdare de-a lungul intregii zile, iar seara sa pornesti un singur program de spalare.

Din acest punct de vedere, foarte importanta este compartimentarea. Cu cat este mai bine flexibila si mai generoasa, cu atat te va ajuta sa organizezi mai bine o diversitate de vase, oale, pahare si tacamuri. In general, mesele variaza de la o zi la alta, de aceea este bine sa ai optiunea de a aseza toate obiectele de spalat, indiferent de forma sau dimensiuni.

In ceea ce priveste programele de spalare disponibile, o documentare in prealabil nu strica. Alege un model, verifica testimonialele online si consulta-ti prietenii care au deja o masina de spalat vase cu privire la functionalitatea acestor programe.

Beko DIN28430, total incorporabila

Masina de spalat vase Beko DIN28430 este total incorporabila, are clasa energetica A+++ si dispune de 8 programe de spalare. Cu dimensiunile de 60 x 55 x 81 cm, are o capacitate de 14 seturi de incarcare. Afisajul este LCD, programele acopera toate nevoile, elementele de siguranta sunt o garantie a functionarii, iar nivelul scazut de zgomot permite utilizarea ei in orice moment.

Gorenje GS 52115 W, independent

Modelul GS 52115 in varianta alba de la Gorenje acopera toate asteptarile pe care le-ai putea avea din partea unei masini de spalat vase independente. Clasa energetica este A++, dispune de 5 programe de spalare si are o capacitate de 9 seturi. Filtrele automate si sistemele anti-inundatie aduc un plus de siguranta in timpul utilizarii. Dimensiunile sunt standard pentru modelele independente, de 45 x 60 x 85 cm.

Bosch SKS51E22EU, compacta

Masina de spalat vase compacta SKS51E22EU este incadrata energetic A+ si pune la dispozitie 5 programe de spalare pentru 6 seturi. Are un consum redus de apa si functioneaza in conditii superioare de silentiozitate, cu o dimensiune de doar 55x50x40 cm. Obiectele din sticla si vasele de portelan sunt in deplina siguranta in timpul spalarii, datorita tehnologiei speciale Bosch.

Cheltuielile de intretinere sunt un alt aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi o masina de spalat vase. Tine cont de clasa de eficienta energetica, alege modele de calitate de la producatori consacrati si apeleaza la experienta unor specialisti pentru instalarea masinii de spalat vase, ca sa te bucuri cat mai mult timp de buna functionare.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!