Sistemele pluviale Scandic® - calitate nordica, rezistenta sporita si design modern

in Constructii

La baza oricarei decizii de cumparare trebuie sa stea analiza minutioasa a pietei si a ofertelor disponibile din cadrul acesteia. In cazul constructiilor, analiza vizeaza in primul rand calitatea materialelor si profesionalismul firmei care se va ocupa de montaj.

Sisteme pluviale Scandic

In amplele procese de constructie sau de renovare ale acoperisurilor trebuie sa fim constienti de importanta unor sisteme pluviale durabile, solide si estetice. Pentru ca acestea asigura scurgerea eficienta si controlata a apei de pe suprafata acoperisurilor, trebuie sa fie realizate din materiale rezistente, care sa faca fata cu succes unor sarcini mari.

De asemenea, nici aspectul estetic nu trebuie neglijat, caci un sistem de scurgere a apei pluviale se monteaza intr-o zona vizibila, la baza acoperisului, iar burlanele de scurgere din componenta acestuia sunt localizate la colturile casei.

Este intotdeauna necesara instalarea unui sistem pluvial?

Raspunsul este: da, este nevoie de un sistem pluvial pentru orice locuinta! Si pentru ca orice afirmatie trebuie sustinuta de argumente, iata motivele pentru care raspunsul la intrebare este atat de categoric afirmativ.

Importanta sistemului pluvial:

  • sustine mentinerea rezistentei peretilor, prin eliminarea riscului de scurgere a apei pe de acoperis direct pe acestia;
  • contribuie la conservarea structurii de rezistenta a casei prin directionarea apei provenite din precipitatii departe de fundatia casei;
  • un sistem de drenare a apei pluviale prezinta siguranta pentru intreaga locuinta in momentul in care gheata sau zapada de pe acoperis se topeste, prin sustinerea acesteia, impiedicand-o astfel sa cauzeze defectiuni la nivelul acoperisului sau, din nou, sa afecteze fundatia.

Sistemul pluvial Scandic® - prin ce se diferentiaza de unul obisnuit?

Firma romaneasca RoofArt, specializata in producerea sistemelor complexe de invelitori, ofera unul dintre cele mai inovatoare sisteme de drenare a apei pluviale de pe piata: sistemul pluvial Scandic®. Acest sistem pluvial modern are un pret accesibil, combinand perfect functionalitatea cu aspectul deosebit si cu durabilitatea.

Astazi, in alegerea materialelor de constructii trebuie sa avem in vedere, pe langa partea estetica si cea calitativa, si pe cea bio. Ocrotirea mediului inconjurator nu mai este doar o problema teoretica, ce face tema unor dezbateri abstracte. Este o problema ce ne afecteaza pe toti, in mod real si din ce in ce mai apasator in ultimii ani. Constienti de aceasta situatie, compania RoofArt sustine protejarea mediului, prin promovarea otelului de calitate nordica din Scandinavia, cu acoperire GreenCoat®.

vAcesta este primul aspect ce diferentiaza sistemul pluvial Scandic® de unul uzual. Fiind realizat asadar din otel nordic, rezistenta acestuia va dainui peste 60 de ani, spun proiectantii. Folosind materia prima produsa de marele concern suedez SSAB, RoofArt asigura caracteristica ecologica a sistemului pluvial Scandic®. Acoperirea bio patentata GreenCoat® are la baza uleiul de rapita, care asigura o protectie sporita impotriva coroziunii, alaturi de stratul de zinc de 275 gr/mp din componenta otelului.

Un alt aspect unic se refera la rezistenta testata si dovedita a otelului nordic din care este realizat. Supuse celor mai aprige conditii meteo (temperaturi de pana la 100 de grade Celsius sau extrem de scazute, vant, ploaie, radiatii UV puternice, zapada, inghet si altele), mostrele de otel montate in mai multe zone geografice de pe glob au facut fata cu brio. Cu alte cuvinte, sistemul de scurgere pentru apa pluviala oferit de RoofArt garanteaza rezistenta sporita la factorii climatici, pentru o perioada insemnata de timp (durata medie de exploatare fiind de 60 de ani).

Sistemele pluviale Scandic® sunt potrivite pentru orice tip de invelitoare, indiferent de materialul din care este realizat acoperisul (tigla ceramica, metalica, tabla faltuita, cutata si altele). Asadar, ai incredere in calitatile otelului nordic si alege ceea ce este mai bun pentru confortul si siguranta familiei tale!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Materiale constructii ieftine

ScauneOnline.ro - magazin online de scaune

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!