Masa de cafea si scaunele de living - elemente ce ofera personalitate unui living in stil scandinav

in Decoratiuni

Living-ul este spatiul in care petrecem cel mai mult timp. Aici ne relaxam singuri, dupa o zi grea de munca, sau alaturi de partener/de prieteni, in weekend. In aceasta incapere sentimentul de "acasa" se simte cel mai bine, astfel ca poate fi vazuta ca fiind inima casei.

Masa si scaune living stil scandinav

Pentru toate aceste motive, sufrageria trebuie decorata in cel mai placut mod posibil. Stilul scandinav este o metoda moderna de infrumusetare a locuintei si reuseste sa ofere acestui spatiu intimitate, caldura, spatiozitate si sentimentul de familiaritate. De la canapele, fotolii si nuantele peretilor, pana la scaune de living comode si minimaliste, masute de cafea moderne si lampadare uriase, toate contribuie la crearea aceleiasi atmosfere relaxante.

3 elemente de decor nordic care aduc un plus de frumusete living-ului

La fel ca in cazul unei tinute, si in industria designului interior exista piese de baza si piese complementare, fara de care aspectul final nu va fi la fel. In ceea ce ii priveste pe nordici, creativitate in compunerea unor spatii incredibil de primitoare este uimitoare.

Marii designeri de interior au ajuns la concluzia ca din living-urile scandinave nu lipsesc niciodata urmatoarele trei elemente:

1. Scaunele de sufragerie comode

Desigur, estetica primeaza atunci cand discutam despre stilul scandinav, insa functionalitatea este aspectul imediat urmator de care trebuie sa tinem cont.

Pentru ca tot ceea ce este frumos, este indelung folosit, in cadrul living-ului trebuie sa avem scaune de sufragerie comode si remarcabile prin design, in care sa ne relaxam complet la finalul unei zile incarcate. In functie de linia cromatica a incaperii, nuanta acestor scaune de living moderne va fi aleasa astfel incat sa sparga monotonia, dar intr-un mod armonios.

2. Masutele de cafea moderne

Ce poate fi mai placut si mai relaxant decat sa ne savuram cafeaua de dimineata intr-un living primitor, cald si curat? Pentru iubitorii de cafea, acest lucru este cu atat mai important cu cat timpul alocat servirii cafelei este o parte importanta a zilei.

De aceea, pentru ca intregul ritual sa fie cat mai placut posibil, in sufragerie, langa scaunul sau fotoliul comod in nuanta favorita, se poate instala o masa de cafea minimalista, din metal, lemn sau marmura, pe care se vor aseza cana de cafea si farfuria cu biscuiti.

3. Lampadarele uriase cu lumina pura

Faptul ca beneficiaza de lumina naturala pentru scurte perioade de timp i-a determinat pe nordici sa dezvolte stilul scandinav in asa maniera incat spatiul interior al casei sa fie luminat corespunzator. De la geamuri imense, mobilier alb si oglinzi asezate strategic, creativitatea locuitorilor din nord este de necontestat.

O alta metoda de iluminare primitoare a living-ului este reprezentata de lampadare de mari dimensiuni, dar strategic pozitionate in colturile camerei, astfel incat sa nu ocupe prea mult spatiu. In functie de preferinte, se pot instala si mici veioze cu design simplu pe micutele masute de cafea moderne, in cazul in care dorim sa ne relaxam citind o carte sau rasfoind o revista.

NoRDA - mobilier si decoratiuni scandinave de calitate superioara

NoRDA este o firma romaneasca ce dispune de un portofoliu mai mult decat impresionant in ceea ce priveste calitatea si frumusetea produselor. Pasiunea pentru designul interior inspirat din casele din peninsula Scandinava i-a determinat pe membrii echipei sa aduca aceleasi standarde de calitate, de frumusete si de rafinament in casele romanilor.

Aduse in principal din Suedia si Danemarca, produsele, fie ca vorbim despre scaune pentru living moderne, lustre si lampadare impresionante, fotolii colorate sau masute de cafea minimaliste, nu dezamagesc la nici un capitol. Imbinarea intre functionalitate, estetica si versatilitate s-a realizat in cel mai armonios mod posibil!

Astfel, mergand pe deviza Simple by design, specialistii NoRDA recomanda romanilor stilul nordic de decor cat mai simplist, dar nu monoton, cat mai aerisit, dar nu gol si cat mai decorat, dar nu incarcat. Nu in ultimul rand, acestia atrag atentia asupra texturilor, cromaticii si functionalitatii. Pentru ca piesele ce compun decorul living-ului sa se imbine armonios si sa contribuie la crearea sentimentului de camin primitor, combinarea culorilor si a texturilor cu mobilierul multifunctional trebuie realizata in mod cizelat si treptat.

Alege calitatea, delicatetea si minimalismul stilului scandinav, pentru a reda locuintei confortul de care ai nevoie si estetica mult dorita!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

SET MOBILA BUCATARIE MARINA B

Pret: 2265,00 LEI 1472,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Baie

DULAP BAIE MODERN, FINISAJ ALB-MOLID

Pret: 255,00 LEI 185,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!