Schimba designul locuintei tale rapid si ingenios!

in Decoratiuni

De cate ori nu ne-am gandit sa schimbam tot interiorul locuintei noastre, impiedicandu-ne de costurile foarte mari? De cate ori nu ne-am dorit sa ne transformam locuinta peste noapte in altceva ... sa ii oferim un look nou, fresh?
Putem face toate aceste lucruri, accesorizand si decorand!

 

 

Iata cateva mici secrete pentru transformarea locuintei tale!

 

Alege sa creezi o armosfera calda, plina de emotie si culoare, cu piese mici de mobilier si decoratiuni textile vibrante, cu patternuri bogate!

 

Decoratiuni textile

 

Daca visezi la o locuinta indrazneata, foloseste materiale cu printuri salbatice, in culori "cuminti", dar surpinzatoare.

 

Decoratiuni textile

 

Reimprospateaza locuinta cu o explozie de culoare, cu piese de mobilier tapisate si decoratiuni cu broderii uimitoare, fascinante. Joaca-te cu patternuri si culori stridente!

 

Decoratiuni textile

 

Mizeaza pe o eleganta simpla si de efect adaugand locuintei tale brocarduri somptuase, in stil venetian, in tonuri delicate de auriu si argintiu; accente metalice cu atingeri de fildes, coral sau ametist.

 

Decoratiuni textile

 

Bucura-te de o locuinta luminoasa, primitoare; folosind patternuri si culori clasice concepute special pentru a actualiza si lumina decorul locuintei tale.

 

Decoratiuni textile

 

Decorurile florale sunt pregatite oricand sa ofere locuintei tale un aspect fresh, elegant, romantic, primitor. Foloseste accesorii cu patternuri florale in tonuri cuminti pentru o locuinta eleganta!

 

Decoratiuni textile

 

Foto: Noua colectie de accesorii Interior Store

Autor: Ioana Tinca

Sursa: Interior Store

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!