Tendinte de amenajare a ferestrelor

in Decoratiuni

Nu doar mobilierul sau zugraveala sunt importante. Fara lumina care sa le puna in valoare, aceste elemente decorative ar fi lipsite de viata. Tocmai de aceea un prim pas spre amenajarea locuintei sau biroului dumneavoastra ar trebui sa fie ferestrele.

Amenajarea ferestrelor

Peretii cortina - cartea de vizita a sediului

Moda fatadelor din sticla si aluminiu nu a apus si este mai in voga ca niciodata. Aspectul estetic al unei cladiri care reflecta cerul sau elementele care o inconjoara este evident un plus. Insa mai putin evidente sunt aspectele practice ale acestor elemente structurale.

Peretii cortina faciliteaza patrunderea luminii in interior. Asta presupune spatii mai luminoase, care vor contribui la starea de bine si la randamentul celor care le ocupa.In plus beneficiati si de o priveliste ampla asupra exteriorului cladirii.

Mai mult decat atat, panourile din sticla folosite va vor feri neplacerile din exterior. Peretii cortina asigura o izolare fonica si termica de exceptie.

Amenajarea ferestrelor

Panouri culisante din sticla - versatilitatea spatiilor

Spatiile multifunctionale sunt la moda si nu mai vor sa plece. Fie ca vorbim despre incaperi care se pot recompartimenta in cateva secunde sau despre spatii adaptate mai multor scopuri, panourile culisante din sticla joaca un rol central.

Balcoane, terase, birouri toate pot fi transformate in spatii multifunctionale cu sisteme de culisare moderne. Panourile din sticla pot transforma cu usurinta o incapere, precum sufrageria sau terasa dumneavoastra, dintr-un spatiu inchis, intr-unul deschis sau invers. Puteti recompartimenta interiorul in functie de necesitati sau il puteti extinde prin parcarea panourilor din sticla.

In plus, sistemele moderne folosesc garnituri magnetice intre panourile din sticla, astfel inca estetic fatada nu va fi afectata.

Amenajarea ferestrelor

Este bine sa cunoasteti toate optiunile inainte de demara un proiect de amenajare interioara sau exterioara. De cele mai mult ori, lipsurile unui spatiu, pot fi compensate prin solutii ingenioase de amenajare. Succes!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!