4 sfaturi pentru alegerea unei comode TV corespunzatoare

in Decoratiuni

Ca element central al camerei, mobilierul pentru TV ocupa un loc crucial, indiferent de stilul decorarii sale. Prin urmare, trebuie sa alegeti foarte atent aceste comode TV, pentru a crea un mediu care intruneste cu adevarat asteptarile dumneavoastra.

Comode TV Elvila

Pentru a va ajuta sa alegeti mobilierul pentru televizor, lasam aici cateva idei pentru o utilare corespunzatoare.

Cum alegem comode tv perfecte?

1. Alegeti cu stil

Indiferent daca preferati stilul clasic sau modern, camera de zi este o camera in care, de obicei, veti petrece intotdeauna mult timp, deci este important sa va satisfaceti dorinta de a va simti bine petrecand timpul acolo. Luati intotdeauna in considerare cateva idei esentiale ale comodei TV atunci cand faceti alegerea. De exemplu, mai presus de toate, este important sa va ganditi ce fel de atmosfera incercati sa creati: va fi un mediu estetic sau mai degraba unul functional? Doriti sa creati un design clasic sau modern? In functie de directia pe care o alegeti, alegerea comodei TV se poate schimba in mod semnificativ.

Pentru un stil modern, evident veti alege o comoda mai minimalista care exprima clar acest lucru. Pentru eleganta, se recomanda comodele de inaltime mai mica, indicate si in cazul in care televizorul are dimensiuni mari sau foarte mari. O comoda alba, pe de alta parte, mentine o atmosfera luminoasa. Adeptii esteticii mai sobre pot alege comodele in culori mai inchise. Totul tine de preferinte.

2. Acordati atentie alegerii materialelor

Materialele utilizate pentru proiectarea mobilierului dumneavoastra garanteaza un stil unic si o durabilitate optima. Lemnul masiv este un pariu sigur care se va adapta atat la un interior modern, precum si la atmosfera unui spatiu clasic. Comodele din lemn (fie el masiv sau nu) sunt cele mai populare alegeri la ora actuala.

Pe langa aspectul deosebit, lemnul este rezistent si ofera garantia calitatii. In plus, aceste comode sunt usor de intretinut si curatat, iar aspectul lor nu se va demoda prea curand, lemnul fiind foarte versatil din punct de vedere al stilului.

3. Functionalitate

Aspectul functional ar trebui, de asemenea, sa fie luat in considerare la alegerea unei comode TV. Unele modele de mobilier modern pentru televizor pot fi folosite pentru a stoca multe articole, inclusiv mancare, reviste sau piese decorative. Cu sertarele si compartimentele aferente, mobilierul poate fi folosit pe post de dulap.

In camerele de dimensiuni reduse, unii chiar recomanda alegerea unei comode mai incapatoare, fiindca astfel putem renunta la alte piese suplimentare de mobilier pentru living.

4. Pozitionarea corecta

Daca petreceti mult timp in fata televizorului si implicit a comodei, inaltimea poate avea un impact direct asupra confortului si sanatatii dumneavoastra. Luati in considerare faptul alegerea unei comode TV se face, in principiu, in functie de aspecte practice, si abia apoi de cele estetice. Televizorul trebuie sa fie amplasat atat la o distanta optima de dumneavoastra, cat si la o inaltime care sa nu necesite sa va solicitati corpul si gatul intr-un mod nedorit.

Locatia comodei TV in camera poate afecta, de asemenea, confortul dumneavoastra. Daca televizorul este prea aproape de o fereastra sau intr-un unghi incorect, spre exemplu, pot aparea reflexii nedorite in acesta.

Aveti de unde alege!

Alegerea unei comode TV perfecte nu este neaparat usoara: trebuie sa tineti cont de multe aspecte, inclusiv stilul, locatia si inaltimea sa. Important este sa aveti de unde alege, astfel incat magazinul Elvila va pune la dispozitie mai multe modele din care il puteti gasi pe cel potrivit propriilor necesitati.

Comodele de la Elvila au o durabilitate crescuta, se gasesc intr-o varietate de stiluri, sunt comercializate la preturi avantajoase si pot fi comandate aici atat online, de pe Elvila.ro, cat si din magazinele Elvila sau distribuitorii de produse Elvila din tara!

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!