Mobileaza-ti casa de sarbatoare!

in Decoratiuni

Craciunul si Anul Nou sunt foarte aproape, iar cele mai frumoase momente sunt acelea in care casa este amenajata de sarbatoare. Fiecare loc poarta amprenta familiei, astfel ca amenajarea locuintei pentru sarbatori este de cele mai multe ori o provocare. Pe langa pomul de Craciun, o alta varianta potrivita este amenajarea intregii case pornind de la mobilier si continuand cu diferite tipuri de decoratiuni.

Mobileaza-ti casa de sarbatoare cu ELVILA!

Incepand cu 01.12.2018 esti asteptat sa iti alegi mobila dorita la preturi avantajoase. Vei gasi reduceri de pana la 50% la peste 500 de produse: canapele, coltare, seturi de canapele, mobilier living, biblioteci, mobila pentru dormitor, paturi tapitate, saltele, mobila pentru bucatarie, coltare de bucatarie si mobila office.

Cele mai potrivite culori pentru amenajarea casei tale sunt cele traditionale Craciunului: rosu, alb sau culori naturale.

Iata cateva idei cu care poti aduce magia sarbatorilor de iarna in casa ta.

Livingul este locul central si inima oricarei case. La ceas de seara, dupa ce am luat cina alturi de cei dragi, ne adunam cu totii in living pentru a mai petrece putin timp impreuna inainte sa o luam agale spre dormitor. De aceea este important sa avem un living confortabil, primitor si incapator pentru intreaga familie, si bineinteles pe placul tuturor.

Iti poti amenaja un living de poveste optand pentru o biblioteca in culori deschise, accesorizata cu rafturi din sticla si sursa de lumina integrata.

Mobila Biblioteca Donna Mobila Biblioteca Tara

Ambientul poate fi completat cu o canapea generoasa si confortabila, in culori naturale, locul ideal in care poti sa descoperi cadoul mult visat si sa petreci momente de neuitat alaturi de cei dragi.

Canapea extensibila Romeo Coltar extensibil

Pentru o atmosfera placuta si primitoare poti alege un living aerisit cu o combinatie eleganta de negru cu rosu. Astfel vei avea parte de un cadru sofisticat, dar usor de accesorizat in straie de sarbatoare.

Biblioteca Tara wenge

Pe langa "eroul principal" din poveste magica a sarbatorii - bradul -, este momentul ca toata casa ta sa fie aranjata si decorata, putand astfel sa-ti amintesti si sa te bucuri de aceasta perioada magica: nasterea Domnului si a Noului An.

Si bucataria este un loc special in locuinta ta . Este spatiul in care pregatesti masa cu bunatati pentru cei dragi, in care descoperiti si savurati arome noi si indrazniti sa experimentati retete inedite.

Mobila bucatarie Clara Mobila bucatarie Flora

Fiind un spatiu in care petreci mult timp, bucataria trebuie te incante din punct de vedere vizual, dar in acelasi timp nu trebuie sa uiti nici de functionalitatea si utilitatea mobilierului atunci cand doresti sa il achizitionati.

Coltar bucatarie

Dormitorul poate beneficia si el de un plus de confort si culoare care sa intregeasac spiritul Craciunului.

Imagineza-ti o zi perfecta, plina de activitati, la sfarsitul careia oboseala isi face inevitabil simtita prezenta. Astfel, la finalul serii, te poti retrage intr-un dormitor odihnitor, in culori calde, cu un pat spatios si confortabil, accesorizat cu pleduri pufoase, asternuturi si perne asortate cu rosu, alb sau crem. . Un cadru de vis construit chiar de tine.

Mobila dormitor Sorana Mobila dormitor Cristina

In luna decembrie, poti achizitiona la un pret special produsul lunii "Mobila dormitor SIRIUS" pe finisaje sonoma sau schoko

Mobila dormitor Sirius

Dormitorul Sirius este un ansamblu complet si functional ideal in amenajarea unui ambient modern, practic si confortabil.

Mobila dormitor Sirius

Finisajul actual, in culoarea stejarului sonoma sau a ciocolatei, vine sa completeze nota eleganta a produsului oferind un ambient placut, relaxant si odihnitor camerei tale.

Campania reducerilor de iarna poate fi descoperita atat online pe www.elvila.ro, cat si in showroom-urile din urmatoarele orase: Alexandria, Bacau, Beius, Bucuresti, Botosani, Brad, Brasov, Cluj,

Constanta, Focsani, Iasi, Mizil, Oradea, Ploiesti. Oferta promotionala este valabila in limita stocului disponibil.

Bucura-te mai mult de magia iernii alaturi de o atmosfera de poveste!

Sursa: Elvila

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!