Accesorii si obiecte din interiorul casei care pot fi personalizate

in Decoratiuni

Auzim tot mai des despre personalizarea diferitelor piese vestimentare, obiecte de decor sau accesorii, care capata un nou sens cu ajutorul unei idei puse in practica tocmai pentru a readuce la viata anumite obiecte vechi sau pentru a le imbunatati aspectul.

Personalizare interior casa

Sursa foto

Personalizarea obiectelor a devenit un trend tot mai incercat de un public variat, din dorinta de a fi si a arata diferit, dar si pentru a-si exprima personalitatea prin intermediul hainelor pe care le poarta.

Spatiul de acasa este locul care te defineste si care trebuie sa iti reprezinte personalitatea. Daca te-ai plictisit de vechiul aspect al accesoriilor si pieselor de mobilier, atunci solutia nu este sa renunti la ele, ci sa le imbunatatesti aspectul. Personalizarea diferitelor obiecte este un trend ascendent care aduce in prim plan ideea de a refolosi cat mai mult obiecte in stare buna de functionare, dar si de a le schimba aspecul cu orice alta imagine pe care o doresti. Asa ca, iata cateva dintre obiectele care pot fi personalizate cu usurinta:

Piese vestimentare. Tricourile sunt cele mai populare piese vestimentare care se personalizeaza. De cele mai multe ori, pentru a marca anumite evenimente precum o petrecere a burlacitelor, botez, aniversare, tot mai multe persoane apeleaza la un tricou imprimat cu un mesaj sau o fotografie explicita evenimentului.

Perdele si draperii. Sunt folosite in special in camerele copiilor si pot fi un element decorativ care sa infrumuseteze intreaga camera. Pentru a le personaliza este nevoie de o imprimanta digitala care sa copieze imaginea perfect pe material, la o rezolutie cat mai buna.

Fotolii puf. Fac parte din categoria pieselor de mobilier cele mai comode, cu un aspect diferit datorita gamei variate de modele disponibile. Fotoliile puf se regasesc in forma de para, de minge fotbal, minge tenis, gogoasa, dar si in diferite dimensiuni, de la forma cea mai mica la forma XXL. Fotoliul din puf este umplut cu bile din polistiren si poate fi usor transportat dintr-un loc in altul. Se poate personaliza deoarece este acoperit cu o husa detasabila, care permite, de asemenea, si curatarea si igienizarea atunci cand este nevoie. Un fotoliu din puf se poate personaliza cu text, imagine sau un logo, mai ales daca le folosesti pentru terasele sau gradinile exterioare, pentru a face reclama brand-ului.

Genti si sacose. Imprimarea digitala pe geanta iti ofera un accesoriu unic, pe care nu il vei gasi in alte magazine sau la alte persoane. Personalizarea gentilor nu este un serviciu la fel de cunoscut precum imprimarea tricourilor sau a altor piese vestimentare, dar este un trend in crestere deoarece tot mai multe persoane isi doresc sa beneficieze de piese unice.

Tapet. Tapetul este tot mai folosit in amenajarile interioare datorita impactului major pe care il are intr-o incapere. Se gasesc modele definite, dar tapetul se poate si personaliza. Poti alege un model potrivit in functie de camera in care urmeaza sa il montezi, fie ca vorbim despre living, hol sau camera copilului.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

DRAPERIE TAFTA ROYAL BORDO

Pret: 54,54 LEI 41,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!