Eficienta si stil in amenajarea spatiului locuintei - Galerie foto

de Marcel Buciuman in Decoratiuni

Va prezentam in cele ce urmeaza o locuinta a carei renovare a avut ca principal scop crearea unor spatii interioare cat mai luminoase si aerisite care sa includa insa in acelasi timp cat mai multe zone de depozitare pentru bogata colectie de carti, portelanuri, ceramica veche si alte obiecte decorative detinute de proprietari.

Amenajare living

Pentru atingerea obiectivelor ferestrele au fost incadrate de rafturi, fiecare nisa sau coltisor au fost amenajate creativ pentru a utiliza cat mai eficient spatiul, fara a compromite insa cu nimic aspectul estetic al amenajarii.

Amenajare biblioteca Amenajare bucatarie

Ferestrele numeroase nu doar ca au permis luminii naturale sa patrunda in toata casa, dar au asigurat si conectarea spatiilor interioare cu cele exterioare, mai ales ca in jurul casei se intinde o minunata zona verde.

Imagine amenajare gradina

Pentru a profita din plin de natura inconjuratoare, la exterior au fost amenajate o veranda, o terasa si alte zone de recreere.

Veranda Amenajare terasa Hamac de gradina

Imaginile de mai jos sunt un bun exemplu despre cum conlucrarea perfecta dintre beneficiar, architect si constructor este premisa unor amenajari cu adevarat reusite.

Amenajare bucatarie Amenajare bucatarie Amenajare bucatarie Amenajare dining Amenajare scara interioara Amenajare birou Amenajare dormitor Amenajare dormitor Amenajare baie

 

Amenajare baie

 

Amenajare baie

 

Fatada Fatada Amenajare terasa Amenajare gradina

Arhitect: Smith&Vansant Architects

Constructor: Ludwig Leskovar

Foto: Rob Karosis


Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Articole recomandate

Produse din magazin

Galerie de imagini

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!