Helinick.ro - Afla tainele unui tehnician cu privire la sistemele de detectie si semnalizare incendiu

in Recomandari

Un sistem de detectie si semnalizare incendiu iti poate salva viata in cazul producerii unui incendiu, mai ales ca noile sisteme de pe piata au fost imbunatatite foarte mult, devenind astfel o necesitate pentru siguranta cladirilor, caselor si institutiilor (publice sau private). Aceste sisteme de detectie si semnalizare incendiu sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a preveni orice situatie imprevizibila, eliminand complet pagubele ireversibile.

sistemele de detectie si semnalizare incendiu

Consecintele unui incendiu sunt numeroase, dar mult mai importante sunt solutiile de protejare, astfel incat sunt recomandate instalarea unor sisteme profesionale (electrice si tehnice) de detectare a oricarui factor posibil asociat cu izbucnirea incendiului.

Datorita progresului tehnologic, sistemele de semnaliare dispun de tehnologii mult mai inteligente menite sa elimine complet foarte multe riscuri.

Misiunea acestora este de a detecta orice posibil incendiu si de a alerta autoritatile pentru a se lua masurile necesare, in cel mai scurt timp posibil.

Cum functioneaza un sistem de semnalizare a incendiului?

In primul rand, durata de functionare a unor sisteme este importanta de remarcat, deoarece aceste sisteme pot functiona (fara probleme!) cel putin 15 ani de zile. De aceea, serviciile de implementare si mentenanta sunt un aliat suplimentar, pe langa echipamentele tehnice si electronice propriu zise.

Dispozitivele de ultima generatie permit identificarea cu exactitate a locului in care un incendiu se poate declansa, alertand autoritatile in interval de cateva secunde.

Desi sunt foarte perfomante si usor de instalat, toate aceste dispositive necesita o verificare periodica, astfel incat sa te asiguri ca esti cu adevarat protejat prin functionarea lor corecta, pe toata perioada utilizarii lor.

Tehnicienii, inginerii si specialistii companiei Helinick iti asigura toate aceste tipuri de servicii, pentru fiecare proiect de achizitie si implementare a sistemelor de detectare a incendiului.

Helinick.ro este firma specializata in furnizarea de astfel de sisteme de ultima generatie, care iti ofera asistenta in achizitionarea dispoztivelor potrivite, in instalarea, dar si in mentenanta lor.

Descopera universul sistemelor dedicate sigurantei si securitatii electronice menite sa asigure cele mai optime conditii de trai, in orice domeniu de referinta.

Cu o activitate care se extinde pe o perioada de 26 de ani de experienta, principalul obiectiv al companiei este acela de a asigura produsele si serviciile necesare pentru solutionarea oricaror probleme imprevizivile, din domeniul securitatii si sigurantei.

Seriozitatea cu care profesionistii Helinick intampina fiecare proiect de securizare a spatiului public sau privat este recomandata de toti beneficiarii acestei firme.

Devino partenerul nostru inspre lume mult mai constienta de solutiile si posibilitatile de sporire a gradului de siguranta si beneficiaza de servicii profesionale menite sa faca o diferenta in viata fiecaruia dintre noi.

De la identificarea solutiei, la executia si implementarea ei, acceseaza chiar acum platforma online: www.helinick.ro

In plus, compania Helinick detine mai multe reprezentante, in mai multe orase din Romania: Brasov, Craiova, Iasi, Galati si Constanta.

Helinick.ro - Date de contact

Pentru a beneficia de servicii de consultanta avizata telefoneaza la unul dintre numerele de telefon:

  • 0745 39 46 65
  • 021 40 44 444
  • 021 40 44 400

Sau trimite un e-mail la adresa: office@helinick.ro

Sursa: kelinick.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Textile

SITE NIKYDECOR

Pret: 290,00 Lei

De la NIKY DECOR

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!