Casa de vacanta cu forma triunghiulara construita pe marginea unei stanci

de Marcel Buciuman in Recomandari

Daca sunteti in cautarea unui proiect pentru o casa de vacanta unica, cu vederi spectaculoase asupra naturii inconjuratoare, atunci aceasta casa ecologica cu forma triunghiulara poate fi alegerea ideala.

Casa vacanta triunghiulara

Proiectata de arhitectul german Matthias Arndt pentru a fi construita pe marginea unei stanci sau a unui deal abrupt, casa are trei niveluri dintre care cel de la baza inglobeaza doua principii ale caselor ecologice pasive. Astfel, partea nordica este ingropata in pamant, beneficiind de izolatia termica oferita de acesta, pe cand partea sudica este realizata integral din sticla pentru a capta lumina si caldura solara.

Casa vacanta triunghiulara Casa vacanta triunghiulara

Cele doua parti laterale ale casei, in forma de "A", sunt de asemenea din sticla astfel incat locatarii pot admira peisajul superb ce inconjoara aproape toata casa.

Casa vacanta triunghiulara

Designul interior este unul minimalist, cu accent pe confort.

Primul nivel, un fel de demisol, este alocat zonei de zi deschise, aici fiind amplasate bucataria, locul de luat masa si un confortabil living. Cei care doresc sa-si amplifice senzatiile tari oferite de inaltime pot pasi pe balconul cu balustrada de sticla ce margineste intreaga latura a casei.

Casa vacanta triunghiulara Casa vacanta triunghiulara Casa vacanta triunghiulara Casa vacanta triunghiulara Casa vacanta triunghiulara Casa vacanta triunghiulara Casa vacanta triunghiulara Casa vacanta triunghiulara Exterior casa vacanta triunghiulara Balcon casa vacanta triunghiulara

La nivelul al doilea, prin care se si face accesul in casa, gasim zona de noapte, cu un spatios si la fel de luminos dormitor cu pat matrimonial, in timp ce al treilea nivel, spatiul mai restrans de sub acoperisul triunghiular, poate fi folosit pentru depozitare sau pentru amenajarea unui mic dormitor de oaspeti.

Dormitor casa vacanta triunghiulara Balcon casa vacanta triunghiulara

Daca v-a placut acest proiect de casa de vacanta va invitam sa ne povestiti si noua in ce loc pitoresc pe care il cunoasteti ati vedea-o amplasata.

O oferta de pret pentru o astfel de casa de vacanta puteti obtine de la partenerii nostri: oferte case din lemn masiv.

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Bucatarie

MOBILA BUCATARIE CULOARE ROSIE

Pret: 2300,00 LEI 2057,00 LEI

De la EMAG

Casa si gradina - oferte

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!