Casa veche transformata intr-o locuinta moderna, vesela, pentru o familie cu 2 copii

de Marcel Buciuman in Recomandari

Atunci cand au achizitionat o casa veche construita in anul 1903, noii proprietari, o familie cu doi copii mici, au stiut ca vor fi necesare modificari majore pentru a transforma cladirea cu incaperi mici si intunecoase intr-o casa moderna, vesela, cu spatii largi si luminoase.

Primul pas a fost angajarea arhitectilor de la Levy Art + Architecture si conceperea unui proiect de renovare si extindere a casei.

S-a decis inlaturarea acoperisului si adaugarea a inca un etaj peste cele 2 deja existente. Vechile ferestre au fost inlocuite cu unele mult mai mari, spatiile interioare beneficiind astfel din plin de lumina naturala. In plus, pe fatada dinspre curte a casei s-a realizat un sistem de terase suprapuse care conecteaza fiecare dintre cele trei etaje cu exteriorul.

Fatada casa moderna colorata

Set mobilier gradina modern, lemn masiv

Set mobilier gradina modern, lemn masiv

Ca o tusa finala, i s-a imprimat casei o imagine vesela prin vopsirea fatadelor in nuante vii de albastru, galben si roz.

Fatada casa moderna colorata

Designul interior este unul modern. Remarcam prezenta masiva a lemnului natural, atat ca la pardoseala cat si la placarea peretilor si tavanelor sau la scara interioara.

Sufragerie casa moderna

Set mobila living Mona, lemn masiv, alb

Mobila living Mona, lemn masiv, alb Sufragerie moderna Scara interioara lemn casa moderna

Traditionalele scaune de bar au fost inlocuite cu leagane din lemn care transforma mereu micul dejun intr-o bucurie pentru cei mici.

Scaune bar leagan

Un efect deosebit il creeaza in baia matrimoniala peretele exterior din zona dusului, realizat din sticla ce asigura vizibilitate unidirectionala.

Baie moderna dus sticla

Din dormitorul cu pat matrimonial si terasa atasata acestuia se poate admira peisajul pana in departare.

Dormitor matrimonial modern

Set mobila pentru dormitor din lemn masiv Seby, alb

Mobila dormitor lemn masiv Seby, alb Baie moderna albastra Baie moderna parchet lemn Arhitectura casa moderna Mobilier lemn terasa eclectica

Foto: Cesar Rubio

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!