Pardoseli flotante pentru optimizarea spatiilor de lucru

in Recomandari

Preocuparea principala a companiilor si a antrepenorilor care doresc sa inoveze mediul si cadrul de lucru a devenit o constanta a ultimilor ani.

Ideile rezultate in urma procesului de documentare, vizeaza nu doar suprafata externa, ci si structura interna a cladirilor alaturi de dimensiunea vizuala prin mascarea elementelor inestetice cu ajutorul unor pereti prefabricati, pardoseli flotante sau poliuretanice.

Pardoseli flotante

Compania Milucon detine calificarea si personalul necesar pentru a realiza lucrari de exceptie pentru pardoseli industriale. Exista mai multe tipuri de montaje pentru pardoseli, in functie de cerintele si nevoile beneficiarilor.

Pardoseli epoxidice

Se remarca prin beneficiile aduse la nivel estetic, in timp ce dispun de un nivel ridicat de functionalitate, fiind folosite in spatiile intens folosite.

Aplicarea se face prin pensulare deoarece pardoselile epoxidice intra in categoria pardoselilor lichide si suprafata finala este plana si lipsita de imperfectiuni.

Sunt ideale pentru spatiile in care cerintele privind curatenia si igiena sunt foarte importante: farmacii, spatii alimentare si medicale, dar si depozite, birouri sau showroom-uri.

Pardoseli poliuretanice

Si acest tip de suprafata face parte din categoria pardoselilor lichide, insa se deosebeste de pardoselile epoxidice prin:

  • Proprietati mecanice;
  • Sensibilitate fata de umiditate;
  • Rezistenta si stabilitate.

Diferenta principala consta in faptul ca pardoselile poliuretanice sunt mult mai elastice si rezistente la zgarieturi (folosite pentru piste de sport, parcari - interior si exterior), spre deosebire de cele epoxidice, care se remarca prin duritate si durabilitate, fiind ideale pentru scopul final vizat: zone din industriile grele, depozite.

Pardoseli decorative

Vizeaza in principal aspectul vizual adus unei incaperi. Cu originalitate si creativitate, echipa de specialisti Milucon realizeaza proiecte inedited si autentice, suprafete de culori si combinatii de culori diferite, cu modele (sau nu), desene sau figuri geometrice.

Pardoseli flotante

Acest tip de pardoseala mai poarta denumirea de “pardoseala ridicata” sau "pardoseala suprainalta" deoarece in procesul de montare se instaleaza o structura de otel, dispusa la inaltimea dorita, pe o suprafata/placa de beton.

Principalul scop al acestui spatiu sub podea consta in faptul ca ascunde cablurile, tevile sau firele inestetice.

Inaltimea instalatiei de otel este influentata de marimea, numarul, volumul elementelor care doresc sa fie ascunse. De regula, inaltimea obisnuita este de 15 cm.

Cel mai des utilizate sunt in cladirile de birouri, centre IT, laboratoare, camera de comanda, centre de computere, receptii.

Din cauza echipamentelor multiple din astfel de incaperi, multe companii aleg sa monteze aerul conditionat sub podea.

Pardoselile flotante vor deveni din ce in ce mai populare si accesibile datorita necesitatii satisfacerii cerintele Leadership in Energy and Environmental Design, unul din cele mai importante certificari la nivel international, privind folosirea eficienta a resurselor si responsabilitatea asupra mediului.

Inca nu te-ai decis?

Compania Milucon realizeaza lucrari de amploare, fiind specializata pe hidroizolatii industrial (subterane si de suprafata).

Acceseaza platforma online www.milucon.ro si alege tipul de pardoseala care se potriveste cu proiectul tau!

Pentru informatii suplimentare, contacteaza specialistii Milucon la urmatoarele date de contact:

Adresa: Strada Drumul Taberei 87A, Bucuresti, 61371

E-mail: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049

>

Sursa: Milucon.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!