Acceseaza in timp real informatia "din spatele usii" cu sisteme de interfonie - Performanta garantata de compania Helinick

in Recomandari

Integrarea unui interfon cu acces reprezinta o metoda eficienta dedicata sigurantei si protectiei. Cu noile sisteme de interfonie proprietarii pot auzi si vedea persoana care solicita accesul in imobil inainte de a-i deschide, masura care imbunatateste comunicarea si sporeste masurile de securitate.

Sisteme interfonie

Compania Helinick detine siteme moderne de comunicatie audio si video, cu functii diverse, care asigura buna comunicare dintre spatiile exteriore si interioare.

Cat de utile sunt interfoanele?

Interfoanele si video interfoanele sunt dispozitive care permit accesul persoanelor intr-o cladire, apartament sau grup de locuinte in mod controlat si securizat.

Acestea stabilesc o legatura audio si/sau video intre interiorul si exteriorul acestor cladiri si asigura toate informatiile necesare utilizatorului.

Pentru un nivel de securitate sport, interfoanele care transmit imagini sunt cea mai buna alegere. Acestea ajuta la protectia impotriva posibililor infractori, mai ales in situatiile in care cei vizati sunt copiii sau batranii.

Preventia este conceptul pe care se bazeaza si sistemele de interfonie puse la dispoztie de catre Helinick, intrucat oamenii au nevoie de masuri de siguranta care sa le ofere nu doar acest sentiment, ci si rezultate concrete.

Principalele avantaje ale sistemelor de comunicatie

In functie de suma investita si caracteristicile sistemului de interfonie ales, beneficiarii se bucura de urmatoarele avantaje:

  • Posibilitatea de a verifica audio sau video indentitatea persoanei care doreste accesul in cladire;
  • Beneficiarul nu este nevoit sa se deplaseze in afara locuintei pentru a deschide vizitatorilor;
  • Accesul persoanelor care intra in curte sau casa este foarte usor de gestionat.

Pe langa aceste aspecte ce tin de securitate, interfoanele sunt niste dispozitive concepute astfel incat sa reziste la variatiile de temperatura, sunt usor de folosit si instalat, nu necesita intretinere speciala si au preturi foarte accesibile.

Cum faci alegerea corecta? Apeleaza la specialisti!

Fiecare client stie care sunt necesitatile locuintei sale si in functie de acestea poate face o alegere potrivita.

Daca se doreste un interfon cu design modern, atunci sistemele cu tastura touch reprezinta cea mai eleganta solutie.

In cazul in care locuinta are mai multe intrari, aceasta va avea nevoie de mai multe sisteme de interfonie. Acestea trebuie instalate de catre un specialist, pentru ca batranii si copiii sa aiba acces facil la butonul care permite accesul din exterior la interior.

Mai multa siguranta pentru casa si familie cu Helinick!

Intr-o lume in care pericolele pandesc la tot pasul, instalarea unui sistem de interfonie de ultima generatie reprezinta o decizie inteleapta.

Helinick este compania care promoveaza si distribuie sisteme de comunicatie audio si video de foarte buna calitate, care asigura accesul controlat in diverse cladiri si incinte.

Dispozitivele imbina utilul cu placutul, astfel ca se integreaza perfect in decorul oricarei locuinte, sunt usor de accesat si au o durata lunga de utilizare.

Pentru comenzi sau informatii suplimentare, dati click aici sau contactati reprezentantii companiei la urmatoarele numere de telefon:

  • 021 404 44 44
  • 021 404 44 00
  • 021 404 44 30
  • 021 404 44 20

Sursa: kelinick.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!