COLTAR TAPITAT KOLORADO M 27

5330 RON

(Pretul contine TVA)

De la SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL - Alexandria

COLTAR TAPITAT KOLORADO M 27
Comenteaza Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Printre produsele de calitate realizate special pentru a mobila livingul ori sufrageria, acest coltar Kolorado M 27 face diferenta in primul rand datorita designului, cat si a materialelor de calitate folosite pentru realizarea acestui produs.
Saltelele extrem de moi si elegante confera o relaxare maxima. Forma si designul cadrului din lemn complet tapitat scoate acest corp de mobilier din sfera coltarelor clasice pentru living si il plaseaza cu succes printre produsele cu caracter contemporan.
Iar culoarea alb folosita pentru confectionarea acestui coltar este un alt element de mare curaj atunci cand vine vorba despre confectionarea unui corp de mobilier.
Per ansamblu acest coltar pentru living este un produs foarte interesant, dar si foarte pretentios atunci cand vine vorba despre intretinere.

Garantie - 24 luni

Contacte - SC WIZMAG DISTRIBUTION SRL:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /home/csgr/public_html/shop_id_recomand.php on line 17: mysql_query(): Unable to save result set
Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Gresie Italia, ceramica, cofraje

Lemn compozit

Articole recomandate