MOBILA LIVING KRING MIA, CU LUMINI, ALB / ALB LUCIOS

1499,99 RON 999 RON

MOBILA LIVING KRING MIA, CU LUMINI, ALB / ALB LUCIOS
Facebook Twitter

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile noastre. Va rugam insa sa verificati pretul si pe site-ul furnizorului. Va multumim!

Atunci cand amenajam livingul dorim sa cream un decor intim si confortabil, in care sa ne bucuram de compania familiei si prietenilor.
Cand alegem mobilierul pentru living trebuie sa avem in vedere o multime de aspecte, de la felul in care arata, la potrivirea pe spatiul de care dispunem, cat si la materiale care sa reziste.

Spatiul restrans poate reprezenta o provocare pentru ca trebuie sa tinem cont atat de functionalitate cat si de estetica, iar o mobila de dimensiuni reduse, cu linii simple si compartimentata cat mai eficient, ne va ajuta sa echilibram cele doua aspecte.

Caracteristici:

- Fronturi din PAL, lucioase;
- Fronturile vitrinelor sunt din sticla partial lacuita;
- Corpuri din PAL, alb mat;
- Luminile sunt incluse in pret;

Dimensiunile setului din imagine: L=200 cm; H=195 cm; A=43 cm.

Produs realizat pe structura de placi aglomerate din lemn. Accesoriile decorative nu sunt incluse in pret. Mobilierul se livreaza la colete, pentru montaj individual.

Sfaturi de ingriire:

Mobila se curata cu o laveta sau cu un prosop de hartie usor umed. A se evita utilizarea produselor chimice, cu exceptia celor special concepute pentru ingrijirea mobilei.

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Mobila Elvila

Realizare site-uri si SEO

Articole recomandate