O casa ca-n povesti: acoperis din stuf, gard de piatra, poarta din fier forjat si o curte acoperita cu piatra naturala si iarba

de Nic Gavra in Constructii

Cine nu viseaza la o casa cocheta, fara nimic ostentativ, cu o curte generoasa, departe de zgomotul orasului? Poate ca pentru proprietarii casei din imaginile de mai jos visul a devenit realitate.

Casa este colorata in nuante de portocaliu pal, iar suprafata curtii este impartita intre piatra naturala si iarba verde. Acoperisul din stuf, gardul de piatra si poarta din fier forjat precum si fantana din curte ne duc si mai mult cu gandul la o casuta din povesti!

Casa ca-n poveste

Set mobiler de gradina din lemn masiv, culoare cires, 8 persoane - pret redus

Casa ca-n poveste Casa ca-n poveste Casa ca-n poveste Casa ca-n poveste

Structurata pe doua nivele, parter si mansarda, casa a fost construita in 1985 si este formata din zona de zi, bucatarie, loc de luat masa, trei dormitoare, doua bai, iar pentru relaxare dispune si de o sala de billiard.

Casa ca-n poveste Casa ca-n poveste Casa ca-n poveste

Interioarele, cu peretii albi sau in nuante deschise, sunt amenajate in stil clasic, iar mobilierul este realizat din lemn.

Casa ca-n poveste Casa ca-n poveste

Pat dublu lemn masiv, fag

Pat lemn masiv fag Casa ca-n poveste Casa ca-n poveste Casa ca-n poveste Casa ca-n poveste Casa ca-n poveste Casa ca-n poveste Casa ca-n poveste
Foto: valvet.se

Sursa: CaseSiGradini.ro

Afla noutati! Aboneaza-te la Newsletter
Copertine, parasolare

Decoratiuni casa

Lemn compozit

Articole recomandate

Produse de la parteneri

Va invitam sa dati 'Like' paginii noastre de Facebook
pentru a afla zilnic noutati interesante. Va multumim!